Vlăduța Lupău și Adi Rus au luat la parte, în cursul zilei de ieri, la unul dintre cele mai frumoase și emoționante momente din viața lor și anume creștinarea lui Iair. Artista a dat chiar și câteva declarații despre ceea ce s-a petrecut acolo, dar a postat și o serie de imagini speciale pentru ea și pentru soțul său.

Vlăduța Lupău, despre botezul copilului ei

Ziua de 27 octombrie a fost una cu totul și cu totul importantă pentru Vlăduța Lupău și Adi Rus. Cei doi soți și-au botezat copilul care a venit pe lume anul acesta, pe care ambii și l-au dorit enorm și care le-a schimbat în totalitate viețile. Cântăreața nu credea că viața de mamă este atât de grea și chiar a recunoscut, în mediul online, că mai ales primele zile cu cel mic au fost un calvar pentru ea, dar nu regretă nimic, deoarece venirea pe lume a lui Iair este și cel mai frumos lucru care li s-a putut întâmpla.

Artista și soțul său, Adi Rus, au fost extrem de emoționați, iar ea chiar a izbucnit în lacrimi, la un moment dat. Vlăduța Lupău nu doar că așteptat ziua botezului, dar s-a și implicat în tot ceea ce a ținut de organizare, deoarece a dorit ca totul să iasă ca la carte, să nu existe probleme, iar invitații să se bucure de eveniment și să se simtă bine alături de ei într-o asemenea zi.

Până acum, cei din mediul online nu au făcut cunoștință cu micuțul Iair, iar când mama lui a decis să posteze și prima imagine cu chipul lui, aprecierile și comentariile au început să curgă în dreptul imaginii. De asemenea, vedeta i-a transmis copilului ei un mesaj foarte emoționant, iar imediat după marele eveniment a dat și o serie de declarații în care a spus că a fost cel mai frumos moment din viața ei. Atât cântăreața, cât și partenerul ei de viață alături de nași au plâns din cauza emoțiilor pe care le-au avut.

„IAIR. De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră!”, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Citeste si:
Puterea primită la botez: Cum te influențează numele în viața ta...
Puterea primită la botez: Cum...

„A fost un moment extraordinar, cred că cel mai frumos din viața mea. Până acum ziceam că taina cununiei a fost, cred că acum m-am schimbat. Așa cum a zis domnul părinte, de azi am primit un creștin, un puiuț, un îngeraș pe care îl cheamă Iair. Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult. Nașii au plâns și ei. Toată lumea a plâns. Lacrimile, de fapt, exprimă emoția și le mulțumesc fiecăruia pentru lacrimile sincere pe care le-au dat. Să plângi la comandă, nu prea poți”, a declarat Vlăduța Lupău, pentru Pro TV.



Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2022 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.