Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns la un alt nivel. Recent, aceștia s-au luat la bătaie în plină stradă, au chemat mai apoi oamenii legii și salvarea și au primit îngrijiri medicale la fața locului. Întreaga ceartă a fost filmată și postată pe rețelele sociale, iar specialiștii nu au putut să nu își dea cu părerea în acest sens.

Ce spun specialiștii despre scandalul dintre Prodan și Reghe

La finalul acestei săptămâni, Laurențiu Reghecampf a ajuns în țară și a vrut să își vadă fiul pe care îl are împreună cu fosta lui parteneră de viață, dar lucrurile au luat rapid o altă întorsătură. Anamaria Prodan i-a arătat câteva imagini pe telefonul mobil, moment în care partenerul Corinei Caciuc s-a enervat la culme și a început o reală ceartă între ei, care s-a încheiat la secția de poliție, unde fiecare a cerut un ordin de restricție împotriva celuilalt. Mai mult de atât, antrenorul vrea și niște daune în valoare de 200.000 de euro de la fosta sa soție,

Anamaria Prodan a oferit și câteva declarații, la scurt timp după ce s-a luat la bătaie în plină stradă cu fostul ei ei soț. Impresara a susținut că nu a făcut altceva decât să se apere și că niciun bărbat nu o poate pune la pământ atât de ușor pe cât și-ar dori. Mai mult de atât, ea a spus că fiul ei este foarte afectat de tot ceea ce li se întâmplă părinților lui și nu vrea să mai audă nimic de tatăl lui, care i-a făcut destul de mult rău până acum și din cauza căruia mama lui suferă.

”Nu știu ce aș putea să spun. Îmi este foarte greu să urmăresc așa ceva și nu înteleg cum se poate ajunge la asemenea violență. Oricare ar fi motivul, chiar și starea influențată de alcool, este inadmisibil să dai într-o femeie. Niciodată puterea unui bărbat nu se poate compara cu cea a unei femei. Iar pe el nu-l mai recunoaște nimeni. S-a schimbat în ceva rău. Doamne ferește! Eu aș fi cerut ordin de restricție împotriva lui. E clar că omul e foarte agresiv. Îmi pare tare rău pentru ea”, a spus Alina Petre, life coach al vedetelor, pentru cei de la fanatik.ro.

Life coach-ul, Alina Petre, și-a dat și ea cu părere despre cele petrecute între Prodan și Reghe. Femeii îi este greu să creadă că două persoane pot ajunge la o asemenea violență și, de asememea, a spus că nici măcar faptul că ar fi consumat alcool nu justifică faptul că a lovit o femeie. În plus, ea a specificat că puterea unui bărbat nu se poate compara niciodată cu a unei femei și a atras atenția și asupra faptului că antrenorul s-a schimbat enorm în ultima vreme și că ea dacă ar fost în locul impresarei, ar fi cerut un ordin de restricție împotriva lui.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

”Plângere penală și ordin de restricție. Și o plângere la protecția copilului. Plus o evaluare psihologică și poate psihiatrică pentru el. Să se stabilească dacă nu este un posibil pericol și pentru copil, atunci când îl vizitează.”, a mai declarat life coach-ul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.