Tzancă Uraganu a transmis un mesaj pe social media, după ce niște hoți i-au spart apartamentul din Pipera, cel mai probabil, în ideea de a găsi o sumă imensă de bani. Manelistul a promis că niciunul dintre cei care au pătruns în locuința sa nu va scăpa nepedsit.

Tzancă Uraganu, mesaj pe internet după ce a fost prădat de hoți

Tzancă Uraganu este foc și pară, după ce câțiva hoți au reușit să pătrundă în casa lui din Pipera, în urmă cu puțin timp. Manelistul nu s-a putut abține să nu le povestească și fanilor lui din mediul online prin ce a fost nevoit să treacă și chiar a a promis că va oferi o recompensă de 10.000 de euro celui sau celor care îl vor ajuta să dea de urma celor care au făcut deranj în casa lui. Acesta a rămas fără o parte dintre bunuri și chiar dacă acelea nu erau atât de importante pentru el, nu vrea să lase lucrurile nerezolvate.

Cunoscutul artist este de părere că prădătorii sperau să găsească sume mari de bani în locuința sa, ceea ce este imposibil, pentru că el nu este deloc genul de om care să țină banii cash ascunși pe uneva, tocmai pentrua evita genul acesta de situație în care ar putea rămâne fără ei, cum s-a întâmplat și în cazul lui Culiță Sterp care avea un cufăr cu sute de mii de euro într-un seif, din locuința mamei sale, pe care i l-au furat și pe care nu l-a mai putut recupera.

Nervos din cauza situației prin care trece, îndrăgitul cântăreț de manele a vorbit despre cei care i-au spart apartamentul din Pipera, pe care îi consideră nepricepuți, pentru că nu au găsit banii la care s-ar fi așteptat, în ciuda eforturilor pe care le-au depus. Aceștia au reușit doar să facă deranj în casa lui Tzancă Uraganu și să îi ia câteva obiecte de valoare, motiv pentru care el le-a promis că vor plăti, cu orice preț. Rămâne de văzut dacă va prinde sau nu hoții, dar cert este că fanii lui așteaptă vești din partea sa.

''Sunt un pic nervos pentru oamenii ăștia care nu știu ce să mai facă...Ați spart apartamentul ăsta din Pipera. Sunteți niște hoți foarte proști pentru că nu ați găsit nici banii la care v-ași fi așteptat voi pentru că toți banii pe care îi am eu sunt pe card.

Citeste si:
Gheboasă a pornit de jos. Ce făcea pentru 84 de lei pe zi, pe...
Gheboasă a pornit de jos. Ce...

Toți banii pe care îi iau sunt pe telefon. Mai mult ați făcut deranj aici și o să plătiți, nu o scăpați. O să fiți depistați, ați luat ce ați luat, ceva ce pentru mine nu prea contează. Ați luat ceva, dar pentru mine chiar nu contează.'', a declarat Tzancă Uraganu, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Septembrie 2022 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.