Scene de groază dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Cei doi au fost filmați cum se încaieră în plină stradă și își împart palme și pumni fără nici o strângere de inimă.

Pumni și palme între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

De mai bine de 24 de ore, social media vuiește de un clip video care a ajuns viral. În imagini apare Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf care se iau la bătaie în plină stradă.

Cei doi au fost mulți ani la rând unul dintre cele mai frumoase și invidiate cupluri din showbiz-ul românesc. Însă flacăra iubirii s-a stins acum mai bine de un an și s-a dezlănțuit iadul pe pământ. Cei doi s-au despărțit cu mult scandal și vorbe grele, acuzații și spălatul rufelor în public. O țară întreagă le-a urmărit drama divorțului care mult timp a ocupat primele pagini ale ziarelor.

Recent, în mediul online a apărut un filmuleț în care protagoniști sunt cei doi foști soți, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Din imagini se poate observa cum cei doi se încaieră în plină stradă, iar Laurenţiu Reghecampf o apucă de păr pe Anamaria Prodan. Aceasta strigă în gura mare „Te omor!”. Scenele de violență însă nu se termină aici.

Reghecampf a negat că ar fi lovit-o pe Anamaria Prodan

Reghecampf o lovește cu palma peste faţă şi peste cap fără milă, iar impresara îi răspunde la fel. La rândul ei îl lovește peste față și peste cap și încep să se îmbrâncească violent. După această încăierare, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au prezentat la Poliţia Snagov și s-au acuzat reciproc de violență și agresiune. După audieri, oamenii legii au emis două ordine provizorii de protecţie şi au deschis trei dosare penale.

Anamaria Prodan a declarat pentru Libertatea că fostul ei soț era sub influența băuturilor alcoolice și că a agresat-o, iar aceasta ar fi încercat să se apere pe ea și pe copil. Laurențiu Reghecampf a negat că și-ar fi lovit fosta soție. Tot scandalul ar fi început după ce impresara i-ar fi arătat ceva pe telefonul său, iar Reghe s-a enervat și a trecut la acțiune.

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf i-a deschis noi procese Anamariei Prodan: Am...
Laurențiu Reghecampf i-a...


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.