Andreea Bălan a avut un accident rutier cu un șofer ucrainean, iar la scurt timp după aceea, a oferit o serie de explicații despre ceea ce s-a petrecut acolo, de fapt. Cel mai important pentru ea este faptul că niciunul dintre ei nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Andreea Bălan, despre accidentul rutier în care a fost implicată

Andreea Bălan are o viață care o pune serios la încercări în multe dintre momentele pe care le trăiește. Artista trece printr-o situație delicată din pricina fostului ei soț, pe care l-a acuzat că a venit beat să își ia fetițele, iar mai apoi acesta i-a dat replica în mediul online, unde a spus că pentru artistă faptul că nu are custodia exclusivă a copiilor lor este o înfrângere. În plus, a mai zis că i s-a declarat război, dar că nu va intra în jocul ei, ci doar se va apăra de fiecare dată când va încerca să îi strice imaginea.

Mai mult de atât, se pare că Andreea Bălan este urmărită de ghinion și pe stradă. În timp ce se îndrepta către repetiții, deoarece trebuia să se pregătească pentru o emisiune TV, aflată undeva prin Drumul Taberei, un șofer ucrainean a trecut pe roșu și a intrat direct în ea. Acesta are doar 22 de ani și neatenția ar fi putut să îl coste viața, într-un asemenea moment, dar ar fi putut să o rănească și pe fosta parteneră de viață a lui George Burcea.

”Mergeam la repetiții cu dansatorii mei și Petrișor, că mâine trebuie să mă prezint la o emisiune, eram undeva prin Drumul Tabarei, că acolo avem sala și când am vrut să fac la un moment dat stânga un șofer n-a văzut roșu și a trecut pe roșu, un șofer din Ucraina, un puști de 22 de ani”, a declarat Andreea Bălan, pentru spynews.ro.

Nici Andreea Bălan, nici șoferul ucrainean nu au avut de suferit în urma impactului, în schimb ambii au tras o sperietură soră cu moartea. Din fericire, nu au nici măcar o zgârietură, iar artista se bucură că în mașină nu era nimeni în afară de ea, pentru că dacă ar fi fost și fiicele sale și ale lui George Burcea, Ella și Clara, situația ar fi fost mult mai complicată. De asemenea, se bucură că nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, singurul care a avut de suferit a fost autoturismul blondinei care se află în service, la momentul actual.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

”Nu, niciunul dintre noi nu a pățit nimic. A fost o mică sperietură, ne-am dat jos, am văzut că suntem ok. Eram singuri fiecare în mașina lui. Sunt avarii, am lăsat mașina la service, o repară în 2-3 săptămâni, îmi dau o mașină la schimb. Vorbesc așa relaxat că am trecut prin multe, ăsta e un mic accident. Important că avem mâini și picioare și că mergem și suntem sănătoși și că nu s-a întâmplat nimic grav, sunt întreagă”, a mai spus cântăreața.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.