Andreea Bălan a dat de pământ cu fostul ei soț, pe care l-a acuzat că își vede fetițele foarte rar și că nici măcar nu respectă programul de vizită ale acestora. În plus, vedeta a comentat și ultimele declarații pe care George Burcea le-a dat despre situația dintre ei, după ce ar fi mers la ea, să își ia fetele pentru a le duce la școală.

Andreea Bălan, afirmații dure despre fostul soț

Chiar dacă au luat-o pe drumuri separate în urmă cu aproximativ doi ani în urmă, conflictele dintre Andreea Bălan și George Burcea nu s-au terminat. Vedeta chiar l-a avertizat, în cadrul unui Story postat zilele trecute, de faptul că nu va înceta să lupte pentru custodia totală a celor mici, după ce a povestit că actorul ar fi mers beat la ea acasă, pentru a le lua pe Ella și Clara. Acela a fost momentul în care vedetei i s-a umplut paharul și a decis să își spună oful în mediul online.

Câteva zile mai târziu, blondina a oferit un interviu în care a vorbit despre situția dintre ea și iubitului Vivianei Sposub despre care a afirmat că, în ciuda iubirii pe care o afișează public, că își vede fetițele foarte rar și că nici măcar nu respectă programul de două weekenduri pe lună. Andreea Bălan a spus că fiicele lor au dormit la el doar 12 zile de din mai și până în prezent, iar în luna august a mers să le vadă doar timp de două ore. Asta nu este tot. Jurata de la Te cunosc de undeva a povestit că, în perioada în care ea a fost plecată în America Express, le-a luat 9 zile în două luni.

„Contrar iubirii pe care o afișează public, el își vede fetițele foarte rar și nu respectă programul de 2 weekenduri pe lună. Din mai până în prezent, fetele au dormit la el doar 12 zile, iar în luna august, care era luna sa de vacanță, a venit să le vadă doar 2 ore. Cât am fost eu plecată în America Express, le-a luat în total 9 zile (în 2 luni), mama fiind cea care a avut grijă de ele.

Eu sunt obligată de sentința primei etape a procesului de divorț, să îi dau fetițele, weekendurile 1 cu 3 din fiecare lună, indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în ebrietate). În cazul custodiei exclusive, el nu ar fi decazut din drepturi și nu i se iau copiii (așa cum încearcă să inducă în eroare publicul). Are aceleași weekenduri și vacanțe.”, a declarat Andreea Bălan, pentru spynews.ro.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

Vedeta este obligată prin lege să lase fetele la el câteva zile pe lună, pentru că în caz contrar, acest lucru nu s-ar fi întâmplat, mai ales că uneori merge în stare de ebrietate. Andreea Bălan va face tot posibilul să obțină custodia exclusivă, mai ales că este de părere că situția dintre ei nu se poate ameliora având în vedere că nu pot comunica decent. Cântăreața l-a mai acuzat pe fostul soț că le jignește constant atât pe mama ei, cât și pe ea, din simplul motiv că vrea să le supere.

„Din pacate, situația dintre noi nu se poate ameliora și nu putem comunica decent, deoarece ne jignește constant, atât pe mine cât și pe mama mea și face totul intenționat ca să ne supere. Totodată, are nenumarate notificări în care i se cere să nu mai mintă presa și să fie un tată responsabil. De acum, orice minciună va fi taxată în instanța.”, a mai transmis artista, pentru sursa citată.

Citeste si:
George Burcea a dat lovitura în cinematografie! Ce rol va...
George Burcea a dat lovitura...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.