Andreea Bălan și-a retras fiicele de la școala privată, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent a explicat de ce a decis să procedeze în felul acesta. Artista le-a mutat la învățământul de stat, după întoarcerea din America Express, lucru pe care îl consideră benefic pentru ceea ce își doresc să facă pe viitor.

De ce Andreea Bălan și-a retras fiicele de la școala privată

Grădinița și școala de stat nu mai par niște opțiuni bune pentru Andreea Bălan, care imediat după revenirea de la America Express a decis să le mute pe fiicele sale și ale lui George Burcea la învățământul de stat, după ce a discutat cu micuțele sale despre acest subiect. Deși sunt extrem de mici, Ella și Clara își doresc să calce pe urmele mamei lor, iar aceasta a decis să le facă pe plac și să le ajute în acest sens.

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a vrut, așadar, ca de la începutul noului an școlar, să le mute la școala de stat, ca să învețe teorie muzicală, dar și să cânte la un instrument. Astfel, ea le-a înscris la Colegiul Național de Muzică „George Enescu” și crede că este cea mai bună decizie pe care a putut să o ia pentru ele, având în vedere că au înclinație către muzică. Artista nu poate decât să se bucure că vor să fie și ele precum mama lor și vrea să le pregătească încă de mici pentru viața care le așteaptă.

”Le-am mutat pe fete la George Enescu, la liceul de muzică. Ella este clasa zero și Clara este la grupa mijlocie. Erau la o grădiniță particulară în Pipera și mi-au spus că ele vor să fie cântărețe și, chiar la serbarea când eu am fost plecată în America Express, Ella a scris pe o fișă că ea vrea să fie solist vocal.

Amândouă au spus asta și le-am întrebat dacă sunt sigure. Și au zis da. Atunci le-am spus că trebuie să știe să cânte și la un instrument și cu vocea. Să știe și teorie muzicală și uite, mergem la o școală de muzică. Și, de câteva zile, merg la George Enescu”, a declarat Andreea Bălan, pentru fanatik.ro.

A vorbit cu fiicele sale, i-au spus că sunt sigure de ceea ce își doresc, iar când au răspuns că da, fosta soție a lui George Burcea nu a mai stat pe gânduri. Acum, au deja câteva zile bune de când merg la o școală de stat și sunt foarte fericite, iar mama lor nu poate decât să se bucure de asta. Artista trăiește pentru fericirea lor și face totul pentru a le asigura o viață de vis, dar și o educație aleasă. De când merg la Colegiul de Muzică au și mai mult timp liber, pentru a face altfel de activități.

Citeste si:
Statul vrea miliardul de la OMV Petrom. Soluția găsită
Statul vrea miliardul de la...

”Ele sunt foarte fericite. Urmează să învățăm și un instrument. Avem și mai mult timp liber. De multe ori le iau la 12:00 și avem timp să mergem la patinoar. Ella face înot. Facem balet, facem engleză. În fiecare zi avem altă activitate. Cred că am luat o decizie foarte bună. Vor face pian prima dată amândouă”, a mai povestit vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Octombrie 2022 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.