Bianca Drăgușanu a avut un moment de sinceritate, în cadrul emisiunii pe care o prezintă George Tănase pe YouTube, unde și-a dat cu părerea despre Dana Budeanu. În timp ce tot mai multe vedete de la noi din țară au multe cuvinte dure de zis la adresa ei, diva a avut numai unele de laudă, recunoscând că se regăsește în multe dintre afirmațiile creatoarei de modă.

Bianca Drăgușanu, părere sinceră despre Dana Budeanu

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu a acceptat să poarte o discuție cu George Tănase, în emisiunea sa de pe YouTube, ZigZag. În cadrul acesteia, blondina a fost luată la întrebări de către gazdă și pusă în tot felul de situații care mai de care mai interesante. Așa cum face de fiecare dată, ea a fost extrem de sinceră indiferent despre ceea ar fi fost vorba. A vorbit despre haterii pe care îi are în mediul online și despre care crede că, în realitate, se implică mai mult decât fanii ei, pentru că își fac timp să stea cu ochii pe ea și să îi analizeze greșelile.

De asemenea, și-a dat cu părerea despre primele sale fotografii realizate în calitate de model, dar a vorbit și despre una dintre cele mai controversate persoane publice de la noi din țară și anume Dana Budeanu. Ceea ce a avut de zis despre ea nu a fost nimic rău, spre surprinderea celor care au urmărit emisiunea online, de la început și până la final. Bianca Drăgușanu o are la suflet, pentru că au în mare parte aceeași filosofie de viață. Chiar și Dana Budeanu a vorbit, în mediul online, despre invitata lui George Tănase.

„Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut”, spunea Dana Budeanu pe YouTube, acum ceva timp.

Ei bine, Bianca Drăgușanu a spus că se regăsește în foarte multe lucruri pe care le afirmă Dana Budeanu. De asemenea, a descris-o ca fiind o femeie independentă, frumoasă și foarte, foarte deșteaptă și apreaciază la ea mai ales că este un om puternic, căruia nu îi pasă de nimic și care nu dă doi bani pe gura lumii. La final, a menționat că face istorie și a dat de înțele că este o mare fană.

„Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu”, a spus Bianca Drăgușanu, la ZigZag.

Citeste si:
Ada Galeș a trăit experiența vieții sale în America Express. Ce...
Ada Galeș a trăit experiența...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.