Carmen Tănase și-a deschis sufletul în fața celor care o urmăresc și care o apreciază de ani buni, unde a spus printre altele și care este, la momentul actual, relația pe care o are cu Gheorghe Visu, cel care i-a fost coleg de platou multă vreme. Uite ce a povestit cunoscuta actriță.

Carmen Tănase, despre relația cu Gheorghe Visu

Carmen Tănase și Gheorgeh Visu se cunosc de ani buni, iar în urmă cu mai multă vreme, aceștia au fost colegi de platou și se înțelegeau de minune atât pe platourile de filmare, cât și în afara acestuia. Cei mai mulți oameni îi cunosc și îi apreciază pentru rolurile din State de România , Flăcărica și State, pe care le-au interpretat extrem de bine. Ambii s-au atașat de personajele pe care le-au interpretat timp de patru ani, iar marea actriță chiar are momente în care interpretează rolul, fără să își dea seama.

Nu mai este nicio îndoială legată de faptul că este una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe de la noi din țară, apreciată și pentru sinceritatea de care a dat dovadă de fiecare dată. Vedeta răspunde celor mai multe dimtre întrebările pe care le primește, spre bucuria admiratorilor care își doresc să îi fie alături și să afle tot mai multe lucruri despre ea, dar și despre viața privată.

În cel mai recent interviu acordat de Carmen Tănase, a fost întrebată și care este relația pe care o are în prezent cu Gheorghe Visu, iar ea a acordat un răspuns imediat. Actrița a spus că se înțeleg extrem de bine, singura problemă fiind că reușesc să se vadă foarte, foarte rar, așa cum se întâmplă cu cei mai mulți dintre prietenii ei din București. Știe, totuși, că se poate baza pe ele când are vreo problemă, iar acest lucru este valabil și în caz contrar.

„A, foarte bune relații, din păcate însă ne vedem foarte rar, așa cum mă văd cu toți prietenii mei de aici, din București. Foarte rar ne vedem, nu știu de ce suntem atât de tâmpiți, nu pot să-nțeleg, dar vorbim când avem ocazii acum – de zile de naștere, Doamne ferește de vreo boală, dar avem grijă unul de altul, vorbim, știm că suntem acolo, undeva, amândoi, și că atunci când e nevoie sărim”, a declarat Carmen Tănase, pentru viva.ro.

Citeste si:
Carmen Tănase, despre lupta cu kilogramele în plus: „Acasă mănânc...
Carmen Tănase, despre lupta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.