Carmen Tănase, invitată fiind în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, a spus clar care este motivul pentru care nu ar accepta niciodată să intre în politică. În plus, îndrăgita actriță l-a adus în discuție și pe tatăl ei care a fost arestat politic, din cauza faptului că și-a respectat principiile.

Îndrăgita actriță nu s-a temut de nimic în viață

Carmen Tănase a vorbit de fiecare dată sincer, în orice podcast sau emisiune în care a fost invitată și la fel s-a întâmplat și de data aceasta. Actrița a spus clar că ea nu are ce să caute în politică, deși multă lume o vede acolo, pentru că este un joc murdar în care dacă intră cine oricare ar fi gândurile sale, îi este făcută praf imaginea.

A muncit din greu o viață întreagă pentru a ajunge cine este acum și nu are de gând să permită nimănui să i-o strice. Vedeta a ținut să precizeze că nu a făcut referire doar la ceea ce se petrece din punct de vedere politic la noi în țară, ci la ce se petrece pe glob.

“Nu am ce să caut în această politică. În această politică este un joc murdar, în care dacă intră cineva care chiar dacă are gânduri bune și iubește țara asta și nu vrea să participe la nicio mârșăvie, imaginea sa e făcută praf în două săptămâni. Eu nu am muncit o viață să vină unii să îmi facă imaginea praf. Nu e vorba numai de politica de la noi. Eu sunt observator și ca orice cetățean comentez.

E vorba de ce se întâmplă în politică în general pe glob. De 32 de ani lucrurile au mers în jos, nu numai în politică, în toate domeniile. Nu aș putea să particip la asta, că nu aș putea să fac nimic. Dacă aș putea să fac ceva, poate că mi-aș asuma acest risc. Însă e o energie cheltuită aiurea și poate și eu aș fi terminată și nu are niciun sens.”, a declarat Carmen Tănase, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Mai mult de atât, Carmen Tănase a fost întrebată dacă s-a temut de ceva în vremea Comunismului, iar ea a oferit un răspuns negativ. Nici măcar faptul că tatăl său a fost arestat politic nu a făcut-o să se teamă, ci mai puternică. Era furioasă din cauza a ceea ce se petrecea, dar extrem de curajoasă și datorită vârstei pe care o avea.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

“Nu mi-a fost frică niciodată. Nu sunt o nostalgică. Pot sa vad acum la 60 de ani părțile bune si părțile foarte rele. De frică nu mi-a fost. Tatăl meu a fost arestat politic și lucrul ăsta m-a înfuriat și nu mi-a dat voie să mă las pradă fricii.

Eram inconștient de curajoasă. Eram și foarte tânără și când ești tânăr ești și inconștient. Aveam în spate suferința tatălui meu, care a lăsat acasă o femeie neajutorata și un copil în clasa I pentru că și-a respectat principiile. Poate ca de-asta sunt războinică acum. Dacă tatăl meu a putut face asta, nu văd de ce eu aș face altfel.”, a mai ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.