Cuza de la Noaptea Târziu își sărbătorește ziua de naștere, iar la scurt timp după ce și-a făcut singur o urare, pe contul său de Instagram, bunul lui prieten a avut grijă și el să îi facă ziua mult mai frumoasă și, cel mai probabil, să îl emoționeze până la lacrimi. Iată ce i-a transmis Emi!

Cuza de la Noaptea Târziu a împlinit 31 de ani

Ziua de 18 septembrie este una cu o însemnătate aparte pentru Cuza de la Noaptea Târziu, pentru că este cea în care a venit pe lume. Așadar, astăzi, vloggerul își serbează ziua de naștere, iar zeci de oameni i-au transmis deja gândurile lor bune, iar printre acestea s-a aflat și cel mai bun prieten pe care îl are și anume, Emi, care și-a serbat și el ziua recent. Având în vedere că fostul iubit al Ramonei Olaru i-a transmis un mesa emoționant de ziua sa, nici Emi nu s-a lăsat mai prejos și a avut grijă să îi facă ziua mai frumoasă celui de care îl leagă de 16 ani.

Înainte de a primi o mulțime de cuvinte frumoase din partea celor care îl apreciază, încă de pe vremea când nu era celebru, a făcut singur un Story în care s-a lăudat așa cum știe el mai bine și despre care a zis, printre altele, că este un băiat extraordinar și în care și-a urat „La mulți ani!”. Astfel, i-a îndemnat și pe cei care îl urmăresc să își exprime aprecierea față de el.

“La mulți ani celui mai mișto tip pe care îl cunosc. Un băiat extraordinar! La mulți ani mie!”, a scris Cuza de la Noaptea Târziu, pe Story.

Unul dintre cele mai frumoase mesaje pe care le-a primit a fost cel venit din partea prietenului lui, Emi, pe care îl cunoaște de ani buni și care i-a fost alături în cele mai grele momente din viața sa, dar și în cele mai frumoase de care s-au bucurat împreună. Concurentul de la Te cunosc de undeva l-a văzut mereu pe Cuza ca fiind fratele și speră că vor fi așa apropiați, chiar și după ce vor avea familii fiecare în parte.

„Azi e ziua individului care a devenit fratele meu, mult mai frate decat chiar si daca mi-ar fi fost frate biologic! 🤍
Desi mi-a dat frana cu banii, inca din prima zi in care ne-am cunoscut, si de-a lungul timpului mi-a mai dat cateva tzepe, n-am gasit altu la fel de minunat ca si individul pe numele lui de instagram @cuza.nt !! 🥹

La multi ani !! Sa iti gasesti linistea, fericirea si implinirea, iar restu le facem impreuna, chiar daca am muiere si te mai ignor din cand in cand; dar cica asa e normal in viata! Totusi priveste partea buna : acum am muiere, deci nu ne mai putem certa pe muieri, bani de chirie am inceput sa facem amandoi, deci nu ne mai putem certa nici pe bani, asa ca n avem decat sa aflam la sfarsitul vietii daca prietenia asta a fost binecuvantare sau blestem! 🤣❤️ Si sa citez dintr o poezie muzicala de pe vremea noastra : Tu ai stofa de boier, cel mai dulce caracter! Esti jumatatea mea (masculina) 4ever!! Te iubesc ! ❤️❤️”,
a scris Emi, pe Instagram.

Citeste si:
Selly împlinește astăzi 22 de ani! Cum își petrecea ziua de naștere...
Selly împlinește astăzi 22 de...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.