Cristina Cioran vrea să devină mamă pentru a doua oară și face tot ceea îi stă în putință pentru a-și îndeplini visul. Nu avea nici cea mai mică idee dacă primul ei copil va supraviețui, având în vedere toate problemele care au apărut pe parcurs, iar acum este cea mai fericită mamă din lume și nu vrea să se oprească aici.

Cristina Cioran vrea să devină din nou mamă

Cristina Cioran și-a dorit mai mult decât orice pe lume să devină mamă și a luptat din greu pentru a-și îndeplini visul. Când a rămas însărcinată pentru prima dată, nu a existat o fericire mai mare în viața sa, dar bucuria nu a durat pentru prea mult timp, deoarece a început să aibă tot felul de probleme de sănătate, din cauza cărora a adus-o pe lume pe fiica sa mult mai devreme decât ar fi trebuit. De asemenea, Ema avea șanse foarte mici de supraviețuire, iar părinții ei au crezut că o vor pierde.

”Da, am crezut în primele zile (n.r. că nu va supraviețui), nu știm dacă va trăi, căci copiii născuți prematur au șanse, dar există și necazuri. Nici nu știu cum să pun în cuvinte, pentru că e foarte dificil de spus, dar într-adevăr un număr foarte mare de copii născuți prematur sunt născuți cu probleme, noi am avut foarte mare noroc și era sănătoasă”, a declarat Cristina Cioran, pentru spynews.ro.

De asemenea, Cristina Cioran a atras atenția asupra faptului că mulți dintre copiii care se nasc prematur, au tot felul de afecțiuni, iar micuța lor chiar a avut noroc pentru faptul că a venit pe lume perfect sănătoasă, deși a apărut în viețile lor mult mai devreme decât o așteptau părinții ei. Blondina a avut avut o toxiinfecție alimentară, enterocolită acută și enterocolita, iar acest lucru i-a declanșat, travaliul.

”Chiar mi-am reproșat ulterior că nu m-am uitat și la Worst Case Scenario, să văd ce ar fi dacă, ce aș putea face în caz că, am zis să nu atrag nimic sau nu știu ce. Am avut o toxiinfecție alimentară, enterocolită acută și enterocolita a declanșat travaliul și a fost combinat cu un si fibron care a crezut în sarcină foarte mult”, a adăugat vedeta.

Citeste si:
Anca Serea, îndemn pentru mamele din lumea întreagă: „Sfatul meu...
Anca Serea, îndemn pentru...

Deși au existat probleme în cazul primei sarcini, Cristina Cioran își dorește să mai aducă pe lume încă un copil și lucrează deja la acest lucru alături de partenerul ei de viață și speră să iasă totul cinform planului. Întrebată dacă se va căsători, vedeta a zis că ea și iubitul ei nu vor face nicio nuntă. pentru că ei sunt ca și căsătoriți și o relație foarte intensă, de care se bucură din plin, iar un act nu este deloc important pentru niciunul dintre ei.

”Ne gândim, să vedem dacă ne și iese. Da, deja lucrăm, să vedem dacă se poate că na. (...) Nu facem nicio nuntă, nu suntem adepții căsătoriei. Suntem ca și căsătoriți, relația noastră e foarte intensă, o avem pe Ema, îl avem pe Noel (n.r. fiul lui Alex Dobrescu, dintr-o altă relație), nu e nevoie. Decomandata dată (n.r. exclude rochia de mireasă). Am stat de vorbă, ne-am sfătuit și am ajuns la concluzia că mai bine așa, adică suntem bine așa”, a mai zis ea.

Citeste si:
Alex Dobrescu șochează din nou! Unde a aruncat cenușa mamei sale
Alex Dobrescu șochează din...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.