Mugur Mihăescu a tras un mesaj dur pentru cei din cadrul Guvernului, în urma facturilor mari pe care tot mai multă lume le plătește în ultima vreme. Acesta și-a exprimat punctul de vedere, cu riscul de a fi judecat, dar l-a scos din sărite subiectul și nu s-a mai putut abține în niciun fel.

Mugur Mihăescu, mesaj dur pentru cei din Guvern

Facturile enorme la energie electrică, din ultima vreme, l-au enervat la culme și pe Mugur Mihăescu. Actorul cunoscut pentru rolul lui din Vacanța Mare a fost invitat în cadrul unei emisiuni TV și și-a spus oful în fața camerelor de filmat și, de asemenea, le-a transmis un mesaj dur celor din Guvern, fiind de părere că și de data aceasta oamenii vor accepta situația în care se află, fără a lua niciun fel de atitudine în acest caz. Consideră că toate aceste lucruri se întâmplă, pentru a se recupera banii pierduții în ultimii ani trebui trași înapoi, iar aceasta este metoda lor.

Actorul crede că nu ar trebui să se mai mire nimeni, deoarece au fost în stare să ne închidă în casă timp de doi ani, iar acum decontu pentru vremurile acelea trebuie făcut de sclavi, iar din punctul lui de vedere aceștia sunt chiar oamenii obișnuiți, care sunt nevoiți să plătească niște facturi enorme, fără niciun motiv întemeiat. Mugur Mihăescu este vizibil indignat de situație și a descris totul ca fiind o „mascaradă”, menită să acopere ceva mult mai mare.

„Lumea va sta și va înghiți aceleași gogoși, nu va face nimic în loc să măture pe jos cu acești asasini. Dar, dincolo de asta, tiparnița care a funcționat timp de 2-3 ani de zile în ultimul timp astăzi trebuie să tragă înapoi banii din piață, să-i ardă, pentru că doi ani au asasinat toate economiile.

Când ne-au închis, au închis lumea timp de 2 ani. Acuma a venit decontul. De ce vă mirați? Decontul va trebui luat de la sclavi. Noi suntem sclavi. Ați uitat la început să precizați că va trebui să facem și baie în doi. Va trebui să avem vecini care să ne pârască dacă ținem becul aprins, dar trebuie să încărcăm mașina electrică cu care să salvăm planeta.

Și dacă încarci o mașină electrică, plătești 1.000 de euro pe lună ca s-o încarci. Deci toate această mascaradă este făcută ca să acopere ceea ce, de fapt, au distrus acum 2 ani. În 2020 au distrus economia mondială și au început folosească acea tiparniță”, a declarat Mugur Mihăescu, pentru Antena 3.

Citeste si:
Gabriela Cristea, despre sacrificiile pe care le face pentru...
Gabriela Cristea, despre...

La finalul discuției, acesta a atras atenția asupra faptului că tot poporul va avea de suferit, în niciun caz cei de sus, pentru că toată masa monetară va fi trasă de la oamenii simpli. În plus, a spus că oamenii nu mai au încredere în hârtii și a dat de înțeles că nu i se pare deloc corect ceea ce se petrece.

„Toată masa monetară, fie că e virtuală, fie că este fizică, trebuie arsă pentru că ea nu susține și nu se vede, în schimb, lumea nu mai are încredere în hârtii. Masă monetară nu va fi arsă de la bogați, va fi arsă de la fraieri ca noi”, a mai zis Mugur Mihăescu pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2022 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.