Mugur Mihăescu a publicat un mesaj dur despre războiul din Ucraina, pe care Vladimir Putin l-a început în urmă cu trei săptămâni. În plus, acesta a atras atenția asupra unui alt aspect destul de important care ne afectează în mod direct și anume creșterea prețurilor la alimentele de bază, dar și la combustibil.

Mugur Mihăescu, despre războiul din Ucraina

Îndrăgitul actor a început prin a spune faptul că războiul din Ucraina i-a făcut pe cei mai mulți dintre români să uite adevăratele motive ale crizei, dar și alte lucruri extrem de importante. În plus, el a atras atenția asupra faptului că România a fost atacată din interior, nefiind nevoie să se intre pe teritoriu nostru cu tancuri, așa cum s-a întâmplat în țara vecină, care acum suferă pierderi uriașe.

Mugur Mihăescu a vorbit și despre restricțiile de care oamenii parcă au uitat complet, dar și de scumpirile pe baza pandemiei de coronavirus, care nu au legătură cu războiul din Ucraina, dar care ne-au afectat și care ne vor afecta pe termen lung.

El a mai zis că oamenii uită și le este frică, iar acest lucru explică și faptul că mulți au luat cu asalt magazinele, au golit rafturile de diferite produse, ceea ce nu ajută deloc la economia țării.

„Mă oftic rău că Putin a atacat Ucraina, vă spun foarte sincer. Este inacceptabil ceea ce a făcut Putin pentru că a adus alături de acest atac uitarea. Uitarea că, înainte doar cu doi ani, am fost atacaţi de aici, din interior, nu am avut nevoie de niciun idiot care să intre cu tancurile peste noi și care să ne pună pumnul în gură.

Uitarea că, în ultimii doi ani de zile, economiile au fost prăbuşite. Uitarea că în ultimii doi ani de zile Statele Unite au tipărit 20% din masa lor monetară totală, deci de-a lungul existenţei lor, 20% au tipărit-o acum, în ultimii doi ani. Și asta nu e așa, nu aduce inflație.

Şi uitarea mai multor şi mai multor lucruri că scumpirea a început înainte de a ataca idiotul ăsta Ucraina. Uităm, dar ne este frică în continuare, luăm cu asalt magazine, benzinării, hârtia igienică dispare, benzina dispare. Pentru că e mult mai uşor, nu-i aşa, să ai cămara plină dacă vine bomba că așa gândesc masele. Și noi uităm pentru că ăla a atacat Ucraina. Uităm cum s-a răspândit virusul, de la nişte laboratoare, care cercetau, în beneficiul nostru, al tuturor, nişte chestii biologice ca să ne păzească de ele. Ne-au păzit, doi ani de zile, ne-au păzit de ele. Așa poate o să ne păzească și ăștia din Ucraina, de la laboratoarele lor, poate scapă vreun carcalac și de acolo. Dar nu-i așa, atunci guvernele mondiale, vor lua decizia să ne mai pună o botniță la gură”, a transmis Mugur Mihăescu, în mediul online.

Citeste si:
Vladimir Putin, discurs la un an de la războiul declanșat în...
Vladimir Putin, discurs la un...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.