Oana Lis a fost luată la rost din cauza faptului că a cerut donații pentru soțul ei, pe pagina sa de oficială de Facebook. Zeci de oameni i-au sărit în ajutor, dar au fost câțiva care au criticat-o dur, pentru simplul fapt că a cerut ajutor de la niște oameni pe care nu îi cunoștea, iar vedeta nu s-a putut abține să nu le dea replica.

Oana Lis, luată la rost pe social media

De câteva luni bune, Viorel Lis se confruntă cu niște probleme serioase de sănătate care îi pun viața în pericol. Partenera sa de viață se teme că l-ar putea pierde în orice moment, dar nu și-a pierdut speranța nici măcar o clipă, ci a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-l ajuta să se simtă mai bine și chiar i-a rugat pe cei care o urmăresc să o ajute cu bani, pentru medicamente, dar și pentru alte lucruri necesare. Nu i-a fost rușine să recunoască faptul că a ajuns la capătul puterilor și că nu dispune de suma necesară, pentru a asigura costurile din spital.

Mulți oameni i-au sărit în ajutor, iar Oana Lis a ținut să menționeze că sunt și câteva persoane publice care au decis să o ajute, cărora le este profund recunoscătoare, dar cărora nu le-a menționat numele. De asemenea, multe persoane simple au decis să îi întindă o mână de ajutor, iar ea a reușit mai apoi să își recupereze chiar și verigheta pe care o dusese la amanet, pentru a reuși să îi achiziționeze un scaun cu rotile fostului edil al Capitalei.

Așa cum era de așteptat, în urma strigătului său disperat după ajutor, au apărut și o mulțime de comentarii răutăcioase la adresa ei. Mulți sunt de părere că ar fi trebuit ca Viorel Lis și soția lui să aibă bani puși deoparte pentru o situație atât de complicată precum cea prin care trec în ultima vreme. Blondina nu a lăsat lucrurile așa, ci a avut o reacție în ceea ce privește toate cricile pe care le-a primit. Ea a precizat că nu are educație financiară, pentru că în caz contrar, s-ar fi pregătit într-un alt mod pentru ceea ce avea să urmeze și, de asemenea, a zis că nimeni nu știe cât de greu e să treci prin așa ceva, până nu se îmbolnăvește cineva din familie.

‘’Știu că mulți m-au judecat, că trebuia să avem bani strânși. În primul rând, nici nu am avut sume mari de bani. Pe de altă parte, eu sunt o fată de la țară, nu am avut o educație financiară. Eu nu am știut că o să fie atât de greu, poate mă pregăteam altfel. Până nu ai pe cineva în familie bolnav sau nu ești tu bolnav, nu știi cât de greu este, ce provocări sunt, ce cheltuieli sunt. Eu dacă nu făceam Psihologia, nu puteam să-l susțin pe Viorel. Fac cu el exerciții din cărțile de psihologie, de respirație, pe ridicat stima de sine. Nu știu ce fac alți oameni care nu au sprijin”, a spus aceasta în cadrul emisiunii, conform spynews.ro.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2022 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.