Oana Lis a vorbit, într-un interviu pe care l-a acordat de curând, despre una dintre cele mai grele perioade pe care le-a traversat de-a lungul existenței sale. Este vorba despre cea în care s-a luptat cu depresia și în care se comporta de parcă nu i s-ar fi întâmplat nimic, dar numai ea știe ce se afla în sufletul ei. Acum, și-a găsit curajul să aducă în discuție acest subiect și a explicat cu lux de amănunte cum au stat lucrurile.

Oana Lis a dus o luptă grea cu depresia

Ultimele luni din viața Oanei Lis au fost unele care au pus-o la grele încercări, iar totul a început din momentul în care partenerul ei de viață a început să aibă probleme de sănătate serioase. Problemele s-au agravat, chiar după ce fostul edil al Capitalei s-a îmbolnăvit de coronavirus, iar partenera sa de viață a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru starea de bine a soțului ei. Au fost multe sacrificii la mijloc, iar acesta a reprezentat un șoc pentru cei care, ani de-a rândul, au acuzat-o că stă cu Viorel Lis doar din interes.

Perioada pe care o traversează acum este una extrem de grea pentru ei, dar mai ales pentru Viorel Lis căruia îi este aproape imposibil să stea numai în casă, având în vedere că înainte de a se îmbolnăvi era o persoană foarte activă. Vedeta încearcă să stea mult alături de el, să îl înveselească arătându-i poze din trecut și să îl ajute cumva să iasă din starea respectivă. Crede că este important pentru el să uite, chiar dacă pentru puțin timp, de problemele pe care le are. Crede că viața este o luptă, iar ea preferă să dea din coate până la final.

"E o perioadă grea pentru noi acum, e foarte greu pentru el să stea numai în casă, e o persoană foarte activă. Acum îi arăt poze, îl înveselesc cu starea mea, îi mai povestesc cu cine m-am întâlnit. Cred că e important lucrul ăsta. Ultima oară, în spital, am stat la recuperare 10 zile, cu covid-ul iar 10 zile și mereu numai pe la doctori.

Viața e o luptă și noi trebuie să luptăm.(...) Datorită oamenilor am putut să îi fac niște terapii lui Viorel, i s-au mai ameliora durerile și le mulțumesc din suflet pentru ajutorul financiar, pentru sfaturi. Femei plecate la muncă în străinătate care au grijă de bătrâni acolo mi-au dat foarte multe sfaturi, lucruri pe care nu le știam. Le mulțumesc înzecit. A făcut terapiile acupunctură, cu oxigen, kinetoterapie, lucruri pe care, neputând să îl deplasez, trebuia să le fac acasă.", a declarat Oana Lis, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
Connect-R a câștigat lupta împotriva depresiei și a anxietății. Ce...
Connect-R a câștigat lupta...

Ceea ce foarte puține persoane știu despre soția luo Viorel Lis este faptul că a avut o perioadă în care s-a luptat din greu cu depresia, dar că prefera ca lumea să nu știe prin ce trece. A vrut să pară o femeie puternică în fața celorlalți, doar că lupta din greu să nu se vadă că nu era deloc bine. A învățat de la mătușa ei cum trebuie să se comporte o femeie, i-a luat exemplul, iar acest lucru a ajutat-o enorm. În tot acel timp, i-au fost alături persoane la care nu s-ar fi așteptat, dar cărora le este foarte recunoscătoare.

"Când eram în depresie, plecam aranjată de acasă. Lumea nu știa ce e în sufletul meu. Dacă nu aș posta pe Facebook ce trăiesc, lumea ar zice că sunt super bine, pentru că asta e forța mea, puterea mea. De când eram mică, am învățat de la mătușa mea că o femeie trebuie să aibă manichiura făcută, chiar dacă nu aveam bani. Îmi place să mă aranjez și nu sunt îmbrăcată scump. În perioada asta, cât am fost în depresie, mi-a fost alături exact cine nu mă așteptam. Am avut momente în care nu puteam nici să mă spăl singură și m-a ajutat o prietenă, Ruxi, îi mulțumesc pe această cale, care venea și mă spăla și pe cap acasă și pe corp. Depresia e o boală cruntă. Cazi foarte mult, dar în aceeași măsură există și terapii care să te scoată din starea de nefericire.", a mai zis ea, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Kamara, admirat pentru lupta pe care o duce pentru copilul lui. Ce...
Kamara, admirat pentru lupta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.