Emi de la Noaptea Târziu își sărbătorește ziua de naștere, iar bunul lui prieten, Cuza, a fost printre primii care i-au transmis un mesaj emoționant, încă de la primele ore ale zilei. Pe cei doi îi leagă o prietenie frumoasă, de ani buni, iar fostul concurent de la Asia Express a scos în evidență și lucrul acesta.

Emi de la Noaptea Târziu, zi de naștere plină de surpriză

Zi de mare sărbătoare pentru Emi de la Noaptea Târziu, dar și pentru toți cei dragi lui. Prietenii, familia, dar și viitoarea lui soție au fost alături de acesta, încă de la miezul nopții. Fostul concurent de la Asia Express a avut parte de o surpriză mare din partea lor, pentru că niciun apropiat de-ai lui nu a dorit să lase un moment atât de important să treacă neobservat. Așadar, Emi s-a bucurat de împlinirea celor 31 de ani alături de cele mai importante persoane din viața sa, iar asta a contat cel mai mult pentru el.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Emi provine din Târgu Jiu, la fel ca și Cuza, prietenul lui. Cei doi s-au apropiat, încă de pe vremea când erau pe băncile școlii, iar viața i-a purtat împreună prin multe locuri și situații. Una dintre cele mai frumoase experiențe de care au avut parte a fost Asia Express. Aceștia s-au bucurat din plin de acele momente și au reușit să le câștige simpatia chiar și celor din fața micilor ecrane, care i-au susținut și care au sperat până în ultima clipă că ei vor fi marii câștigătorii.

Având în vedere că astăzi Emi împlinește 31 de ani, Cuza nu s-a putut abține să nu posteze câteva imagini cu prietenul lui, pe Instagram, alături de câteva rânduri emoționante. În spirit de glumă, fostul concurent de la Asia Express a spus că oricât de mult au încercat să scape unul de celălalt, în cei 16 ani de prietenie, nu au reușit. În plus, a spus că de când este într-o relație, îl mai ignoră. Nu se poate supăra pe el, pentru că este normal, ba chiar îl susține la orice pas, la fel cum o făcea și înainte.

„Astăzi e ziua individului care îmi bântuie viața de vreo 16 ani...Oricât am încercat să scăpăm unul de altul... să ne facem alți prieteni... mai proști ca noi doi nu am găsit...așa că am decis să fim cei mai buni prieteni. E drept că în ultima perioadă, de când și-a găsit muiere, mă mai ignoră... dar cică așa e normal în viață. Nu știu nici ce sa îi dau cadou de ziua lui și nici dacă dă de băut, dar eu tot îi spun LA MULȚI ANI, Emilă Cap de Bilă.
Te iubesc ca și cum ai fi prietenul meu! Ești unul dintre cei mai blânzi, buni și iubitori oameni pe care îi știu...chiar dacă arăți ca un raket 🤣 Te iubesc, frate!!!”
, i-a transmis Cuza, pe Instagram.

Citeste si:
Corina Caciuc, partenera lui Laurențiu Reghecampf, a născut cel...
Corina Caciuc, partenera lui...

„Te cel mai iubesc! ❤️❤️”, a venit imediat răspunsul din partea lui Emi, în secțiunea de comentarii.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.