Daniela Gyorfi este deranjată la culme de sistemul de învățământul din țara noastră și nu s-a putut abține să nu își dea cu părerea despre acest subiect, în cadrul unei emisiuni în direct. Vedetei nu i se pare corect ca un copil, de oriunde ar fi el, să meargă la școală cu frică.

Daniela Gyorfi, despre sistemul de învățământul din România

Sistemul de învățământul din România nu este tocmai unul care să îi aducă zâmbetul pe buze Danielei Gyorfi, căreia îi era și frică să își mai trimită fiica la școală. Sunt multe aspecte despre care vedeta a avut ceva de comentat, deși știa că poate multă lume o va critica pentru toate afirmațiile sale, dar nu s-a concentrat asupra acestui lucru, ci a preferat să își exprime opinia sinceră, așa cum o face de fiecare dată.

Artista este, de asemenea, conștientă de faptul că pandemia de coronavirus a avut și ea un impact destul de mare asupra copiilor care au fost nevoiți să facă ore online. Schimbarea a venit brusc peste ei și le-a fost greu să se acomodeze cu ea, dar a încercat să fie alături de Maria în cei doi ani de pandemie, chiar dacă a avut temeri din multe puncte de vedere. Au trecut împreună peste acest moment de impas, dar nici acum sistemul de învățământ din România nu o mulțumește deloc.

Daniela Gyorfi a specificat, în cadrul emisiunii Extra Nigt Show unde a fost invitată recent, faptul că niciun copil nu ar trebui să meargă la școală cu frică. Consideră că din cauza sistemului sunt și foarte mulți copii de la noi din țară care decid să renunțe la școală și a atras atenția, mai apoi, asupra faptului că dacă un elev este pasionat de limba română, de exemplu, ar trebui să studieze asta. Nu este de acord ca un copil să dea examen la o mulțime de materii de care nu este pasionat, pentru că nu îl ajută în niciun fel, ba chiar îl dezavantajează.

„Un copil nu trebuie să se ducă la școală cu frica asta. La un moment dat mi-era și mie frică, când era Maria în cei doi ani de pandemie. Venea învățătoarea ”aveți de învățat”, la toți părinții, zic ”doamnă, greșiți, au de învățat”. Adică să te duci la școală cu frică. De aia copiii din clasa VII-a și-au ales să nu mai facă școală, că te omoară examenele. Ce-ți place să faci? Păi îmi place româna. Atunci învață la română, nu mai da miliarde de examene.”, a declarat Daniela Gyorfi, la Xtra Night Show.

Citeste si:
Importanța și etapele procesului de curățare a sistemului de...
Importanța și etapele...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2022 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.