David Popovici împlinește astăzi frumoasa vârstă de 18 ani, iar cei de la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern i-au transmis acestuia un mesaj emoționant pe pagina lor oficială de Facebook. Iată ce au scris!

La mulți ani, David Popovici!

Ziua de 15 septembrie este una extrem de importantă pentru David Popovici, pentru familia acestuia, dar și pentru toți cei care îl îndrăgesc și îl apreciază. Ei bine, astăzi, campionul mondial împlinește frumoasa vârstă de 18 ani, iar apropiații lui au avut grijă să îi transmită deja toate gândurile lor bune, încă de la primele ore ale zilei. Acesta, cel mai probabil, se bucură enorm de toată iubirea pe care o primește de la cei din jur, dar și de mesajele frumoase primită într-o zi atât de frumoasă pentru el.

David Popovici a reușit până la vârsta lui să facă performanță, muncind din greu și antrenându-se zilnic. El nu și-a impresionat doar țara, ci a reușit să uimească o lume întreagă fiind, la momentul actual, cel mai rapid inotător de pe planetă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că și-a sacrificat copilăria și chiar el povestea într-un interviu că zilele lui se termină undeva în jurul orei 22:00, dar nu regretă nimic, fiindcă este conștient că fără efort nu ar fi ajuns unde este acum.

Pe pagina de Facebook a celor de la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern a fost postat un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a lui David Popovizii. Reprezentanții acesteia i-au urat gândurile lor bune, iar mai apoi au vorbit despre el în cel mai frumos mod posibil. Acesta a fost descris ca fiind un fenomen al înotului și al sportului mondial, care a reușit să uimească o lume întreagă.

„La Mulți Ani”, David! S-a născut în România și a uimit o lume întreagă. Privit cu respect de toți adversarii și urmărit cu admirație de toată planeta, David Popovici - un adevărat fenomen al înotului și al sportului mondial - atinge azi vârsta majoratului. Un adevărat campion, un sportiv senzațional și un om de o calitate remarcabilă, David Popovici își serbează azi ziua de naștere. Campion european și mondial de juniori în probele de 100 m și 200 m liber, campion european și mondial de seniori în probele de 100 m și 200 m liber și deținător al recordului mondial de seniori în proba de 100 m liber, David împlinește azi frumoasa vârstă de 18 ani. „La mulți ani”, David! Îți mulțumim pentru toate bucuriile pe care ni le-ai adus, pentru toate emoțiile pe care ni le-ai generat, pentru toate nopțile albe în care ți-am ținut pumnii și abia așteptăm să aplaudăm următoarele tale succese”, este mesajul postat de FRNPM pe pagina de Facebook.

Citeste si:
Gabriela Cristea, despre sacrificiile pe care le face pentru...
Gabriela Cristea, despre...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.