Dorian Popa a zis clar de ce nu își dorește să se însoare cu partenera sa, pe care toată lumea o cunoaște drept Babs, dar și de ce nu și-au propus să facă un copil. Artistul știe clar ce își dorește de la viață, iar realizarea unei familii nu se află sub nicio formă pe lista sa de priorități.

De ce nu vrea Dorian Popa să facă nuntă

Dorian Popa este un bărbat împlinit pe toate planurile, muncește din greu pentru visurile sale și nu mai este un secret pentru nimeni faptul că are o mulțime de bani. O parte dintre sumele enorme câștigate până acum a decis să le investească în propriul cartier. Acesta construiește niște case de sute de mii de euro, care vor fi toate cu toate cele necesare mutării celor care își doresc să îi fie vecini. Vloggerul are planuri mari de viitor și oricât de greu i-ar fi, în unele momente, nu se lasă și muncește din ce în ce mai mult, pentru a-și asigura un viitor cât mai bun, dar și pentru a avea parte de toate lucrurile la care în trecut doar visa.

Nici pe plan personal nu o duce rău, acesta formând un cuplu de ani buni cu Babs. Este femeia ideală pentru el, mai ales că are aceleași visuri ca și el, muncește cât este ziua de lungă și îl susține în tot ceea ce face, iar pentru el este foarte important acest lucru. În urmă cu doi ani, acesta și-a cerut partenera în căsătorie și nu au ascuns nimic de ochii lumii și, încă de pe atunci, fanii lor au așteptat să audă vești despre nunta lor.

Ei bine, pentru toți cei care au fost curioși în acest, Dorian Popa a oferit câteva declarații clare. Acesta a ținut să precizeze că nu va exista nicio nuntă, ceea ce înseamnă că oamenii nu ar trebui să mai aștepte să îi vadă pășind împreună în fața altarului sau în fața ofițerului de stare civilă. De asemenea, acesta nu își dorește nici să devină tată, pentru că muncește din greu, iar asta îi ocupă tot timpul și îl face fericit.

„Nu, nu nuntă, nu copil. Muncă, muncă multă, cartiere, milioane, hâtz, Johnule, vine criza, hai să ne pregătim, lăsați nunțile, lăsați vacanțele etc.”, a declarat Dorian Popa, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.