Lora a fost criticată dur de una dintre fanele ei, din cauza imaginilor provocatoare pe care le-a postat în ultima vreme. Așa cum face de fiecare dată, artista a avut ceva de zis în acest sens și i-a închis repede gura persoanei care a criticat-o, dar și tuturor celor care au avut ceva de rău de zis la adresa ei până în clipa de față.

Admiratorii nu-s de acord cu imaginile provocatoare postate de Lora

Lora arată extrem de bine la cei 40 de ani ai săi și nu ratează nicio ocazie de a-și pune trupul bine lucrat în evidență. Vedeta postează, în ultima vreme, tot felul de imagini provocatoare pe rețelele sociale, care le-au atras repede atenția celor care o urmăresc. Unii dintre cei care stau zilnic cu ochii pe ea sunt genul acela de persoane care așteaptă cu nerăbdare să o prindă pe picior greșit și să îi critice atitudinea. Ei bine, aceștia au găsit ocazia perfectă pentru a-i transmite gândurilor și s-au legat de cele mai recente poze din mediul online.

Ei bine, totul a pornit de la un comentariu pe care partenera de viață a lui Ionuț Ghenu l-a primit pe pagina sa oficială de Facebook. Persoana respectivă a criticat-o pe Lora, că își lasă prea mult pielea la vedere, în ideea în care vrea doar să atragă atenția asupra sa. Bineînțeles, blondina nu a fost deloc de acord cu afirmațiile acelea și a ținut morțiș să își exprime punctul de vedere, cu riscul de a-i deranja pe mulți dintre fanii ei.

Lora a început prin a spune că este o femeie sexy și că nimeni nu are dreptul să îi stabilească valoarea în funcție de cât de tare o deranjează ce fel de imagini postează. De asemenea, a atras atenția asupra faptului că femeia respectivă se contrazice, într-un fel sau altul, fiindcă mai apoi că valoarea sa femeie nu ar trebui privită doar prin poze cu mesaj sexual. Mai apoi, ea a ținut să menționeze că o femeie care este mulțumită de sexualitatea sa, nu o critică niciodată pe cea a unei alte femei.


„Deci eu «mă cobor jos» dacă sunt o femeie sexy şi arăt asta? Tu îmi pui preț practic şi stabileşti valoarea în funcție de cât de tare te deranjează ce fel pozez şi apoi spui că «valoarea» mea ca femeie nu ar trebui privită doar prin poze cu mesaj sexual.

Citeste si:
Lora, detalii despre relația cu Ionuț Ghenu. De ce nu are planuri...
Lora, detalii despre relația...

Eu sunt şi o ființă sexuală. Şi nu doar atât, se pare că ştii asta odată ce aşa începi mesajul. Comparația pe care o faci cu altă femeie… serios? Trebuie să fiu ca altcineva ca să fiu ok să nu te deranjeze pe tine corpul meu? În loc să te iei de sexualitatea unei femei, mai bine rezolvă problema la sexualitatea ta. Niciodată o femeie mulțumită cu ea nu va ataca alte femei şi nu le va întreba de ce vor să fie sexy? Eu sunt cum mă simt şi când mă simt sexy, îmi place să imortalizez.

Pentru că e un dar şi nu fac nimic special sau intenționat ori ca să obțin ceva. Doar mă bucur de viață, de mine şi de femeia care sunt”, a scris Lora, pe pagina sa oficială de Facebook.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.