Ana Baniciu a oferit noi detalii despre nuntă, într-un interviu pe care l-a acordat recent. Deși artista și partenerul ei de viață își făcuseră planurile legate de felul în care își doreau să arate una dintre cele mai importante zile din viața lor, s-au răzgândit pe parcurs, iar ea a și explicat de ce anume au ajuns la concluziile respective.

Ana Baniciu a vorbit despre nuntă

Ana Baniciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Edy Kovacs. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu ceva vreme, iar în tot acest timp și-au dat seama că sunt sufletele pereche și că își doresc să își petreacă tot restul vieții împreună. Mai mult de atât, au și planuri de viitor împreună, iar unul dintre cele mai importante evenimente de care se ocupă și la care se gândesc, în ultima vreme, este chiar nunta lor. Iubitul blondinei a cerut-o deja de soție, într-un cadru de vis, în timp ce se aflau în vacanță, iar ea a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

Pentru o perioadă, au crezut că știu bine ce își doresc de la nunta lor, doar că între timp, și-au dar seama că nu pot realiza lucrurile acelea și au renunțat ușor, ușor la idee. Îndrăgostiții își doreau o nuntă pe plajă, într-un cadru de vis, doar că multora dintre persoanele pe care le vor alături în ziua cea mare le-ar fi fost destul de greu să ajungă, așa că au renunțat la idee. Recent, Ana Baniciu a oferit un interviu în care a dezvăluit că nunta o vor face, cel mai probabil, în București, pentru a le fi tuturor comod să ajungă.


„Nu mai facem pe plajă, am renunțat la ideea asta, este o idee proastă. Vom face undeva, nici nu știu, probabil că în București. Avem foarte mulți invitați și atunci trebuie să o facem în București, în așa fel încât să fie comod tuturor să ajungă, să nu punem lumea pe drumuri aiurea”, a declarat Ana Baniciu, pentru Antena Stars.

De asemenea, a ținut să precizeze că mai e un an până în momentul în care își vor uni destinele. Momentan, cei doi îndrăgostiți merg să vadă tot felul de locuri, pentru a-l alege pe cel mai potrivit pentru ziua cea mare. Cântăreața a mai povestit și că au luat singuri aceste decizii și că părinții lor nu au intervenit în vreun fel anume, pentru că va fi seara lor, pe care nu o vor uita niciodată și trebuie să le iasă cum le place. Nu va fi nimic fastuos, după cum chiar ea a zis, dar nu vor lipsi mâncarea bună, distracția sau băutura.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

„Mai e un an până la nuntă, dacă reușim să o facem la anul. Deocamdată, ce să zic, umblăm așa să vedem localuri, spații, tot felul. Părinții nu au intervenit, astea sunt deciziile noastre, căci va fi seara noastră de neuitat și vrem să facem așa cum ne place nouă. Va fi pe distracție, nu va fi nimic fastuos, va fi mâncare și băutură bună, oameni faini și muzică frumoasă, evident”, a mai declarat vedeta, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.