Producătorii serialului „The Crown” sunt și ei îndurerați de moartea Reginei Elisabeta a II-a, șocul fiind prea mare chiar și pentru aceștia. Multă lume a fost curioasă ce anume se va întâmpla cu cel de-al șaselea sezon al mult iubitului serial, iar producătorii au venit deja cu primele declarații în acest sens.

Decizia luată de producătorii serialului „The Crown”

Data de 8 septembrie este una sumbră pentru întreaga omenire. Regina Elisabeta a II-a și-a pierdut viața, la 96 de ani. Prințul Charles, devenit acum Rege, a transmis un comunicat de presă în ceea ce privește moartea suveranei britanice, numit momentul pierderii Majestății Sale ca fiind unul de cea mai mare tristețe pentru el și pentru familia sa. Acesta a mai spus că este convins de faptul că pierdea Reginei va fi simțită atât în țară, cât și dincolo de ea de oameni de pretutindeni.

„O declarație din partea Majestății Sale Regele, la momentul morții Reginei:

„Moartea iubitei mele Mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de cea mai mare tristețe pentru mine și toți membrii familiei mele. Deplângem profund trecerea în neființă a unui suveran prețuit și a unei mame mult iubite. Știu că pierderea ei va fi profund simțită în țară, Tărâmuri și Commonwealth și de către nenumărați oameni din toată lumea. În timpul acestei perioade de doliu și schimbare, familia mea și eu vom fi alinați și susținuți de cunoașterea respectului și a afecțiunii profunde cu care Regina a fost atât de mult prețuită.

Joi, 8 septembrie 2022”, este notat în comunicat de la Palatul Buckingham.

Având în vedere situația, mulți dintre fanii serialului „The Crown” au ajuns să se întrebe ce anume se va întâmpla cu filmările celui de-al șaselea sezon, iar producătorii au decis să ofere câteva informații în acest, spre bucuria celor care au așteptat declarațiile lor cu sufletul la gură. Ei bine, Peter Morgan, producătorul executiv al serialului, a fost cel care a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, toate detaliile de care oamenii aveau nevoie.

Ei bine, producătorul iubitului serial „The Crown” a explicat faptul că acesta reprezintă o scrisoare de dragoste pentru Regina Elisabeta a II-a, spunând și că nu mai are de adăugat decât tăcere și respect în cazul de față. În același timp, Peter Morgan a susținut că speră ca filmările să fie oprite pentru o perioadă de timp, din respect pentru Majestatea Sa, care a trecut în lumea celor drepți pe 8 septembrie 2022.

Citeste si:
Jojo, în lacrimi în mediul online. Ce declarații a făcut despre...
Jojo, în lacrimi în mediul...

„The Crown (n.r.: Coroana) este ca o scrisoare de dragoste față de Regină. Nu am nimic de adăugat acum, doar tăcere și respect. Sper să oprim filmările pentru o perioadă din respect pentru Majestatea Sa”, a declarat acesta într-un comunicat de presă, potrivit telecinco.es.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.