Theo Rose a primit o nouă ofertă de nerefuzat, despre care le-a povestit fanilor de pe contul ei de Instagram, care sunt la curent cu tot ceea ce se petrece în viața fostei partenere de viață a lui Alex Leonte. Vedeta este foarte încântată de ceea ce va urma în viața sa și nerăbdătoare ca proiectul să se desfășoare.

Ce ofertă a primit Theo Rose

Theo Rose a dat din nou lovitura. Artista muncește din greu și nu ratează nicio ofertă, indiferent despre ce ar fi vorba. Are zeci de concerte prin țară, este jurat în cadrul emisiunii Vocea României și actriță în serialul Clanul, iar surprizele se țin lanț pentru fanii ei. Vedeta va mai face parte dintr-un proiect foarte drag ei. Despre ce este vorba mai exat? Ei bine, anul acesta se va organiza, după o lungă perioadă de pauză, Romanian Music Awards și ea este cea care va prezenta marele eveniment, spre surprinderea tuturor.

Sinceră din fire cu admiratorii ei din mediul online, cântăreața le-a mărturisit că o vor vedea pe scena Romanian Music Awards în calitate de prezentatoarea și că este nerăbdătoare să vină ziua cea mare mai repede. Va fi un eveniment mare, la care se vor aduna zeci de mii de oameni și unde vor fi premiați o mulțime de artiști. De asemenea, vor avea loc și concerte unde sunt așteptați toți fanii artiștilor care vor urca pe scenă. Cei care o îndrăgesc pe jurata de la Vocea României au fost încântați de vestea pe care le-a dat-o cântăreața lor favorită.

„Știți că anul ăsta se organizează, din nou, Romanian Music Awards? Ghiciți cine prezintă! Eu. Abia aștept. Cu premii, cu public mult, concert din ăla mare mare, cu toți artiștii, abia aștept”, a zis Theo Rose, pe contul său oficial de Instagram.

Peste 30 de artiști au fost nominalizați pentru a primii premiile puse în joc, iar Theo Rose se află și ea printre ei și are toate șansele să primească o mulțime de voturi din partea fanilor, care o apreciază pentru toată munca pe care o depune în ultima vreme, dar și pentru muzica pe care a lansat-o de-a lungul timpului și care le-a ajuns direct la inimi. Marele eveniment va avea loc pe data de 22 septembrie, după cinci ani de pauză, iar organizatorii sunt de părere că vor participa aproximativ 35.000 de oameni, de dragul artiștilor care vor urca pe scenă.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

„Romanian Music Awards a fost mereu unul dintre cele mai așteptate momente ale anului atunci când vorbim despre industria muzicală din România. După o perioadă marcată de schimbări, de provocări și o pandemie care ne-a ținut departe de evenimentele cele mai iubite, ne dorim să aducem atât publicului larg, cât și artiștilor din țara noastră, ocazia de a se reîntâlni într-un cadru de celebrare.

Credem că efortul artiștilor din România merită recunoscut și, în contextul actual, reconectarea într-un eveniment offline între artiști și public este o dovadă clară de susținere a celor care duc muzica românească în cele mai importante clasamente europene”, a declarat Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel, conform cancan.ro.

Citeste si:
Oana Lis, ofertă de Black Friday pentru fanii ei. Cât costă cinci...
Oana Lis, ofertă de Black...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.