Theo Rose primește chiar și situațiile ceva mai rele din viața cu zâmbetul pe buze. În ultima vreme, vedeta a primit un val de hate așa cum nu a mai primit niciodată în viața sa, după ce s-a despărțit de Alex Leonte și a decis să formeze un cuplu cu Anghel Damian, regizorul serialului Clanul.

Theo Rose face haz de necaz ca de fiecare dată

Ultimii doi ani din viața lui Theo Rose au fost unii plini de surprize și de reușite în carieră. Vedeta a reușit să lanseze piese care au adunat milioane de vizualizări, a câștigat simpatia a mii de oameni care se adună la concerte să o vadă în viața reală și să cânte alături de ea, dar a reușit și ceea ce multe alte vedete de la noi din țară își doresc să ajungă în poziția de jurat a emisiunii Vocea României, unde împarte scaunul cu Smiley.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose nu este talentată doar la muzică, ci și la actorie. Astfel, frumoasa artistă a primit propunerea de a juca în serialul Clanul, pe care îl regizează Anghel Damian pe care l-a cunoscut, cel mai probabil acolo pe platourile de filmare, dar despre care nu a dat prea multe detalii. Deși vestea separării de Alex Leonte, bărbatul alături de care a stat în jur de cinci ani, a venit ca un fulger, flacăra luminii lor s-ar fi stins cu multă vreme înainte, doar că au preferat să țină totul secret.

Deși Theo Rose a explicat cum au stat lucrurile pe social media, criticile nu au încetat să apară la adresa ei. Jurata de la Vocea României nu a mai suportat toate cuvintele dure venite la adresa ei, așa că a făcut haz de necez așa cum face de fiecare, dar a scos la iveală și un aspect despre care nu multă lume nu avea idee și anume că mama ei s-a gândit să renunțe la sarcină. Mai în glumă, mai în serios, artista a spus că femeia care i-a dat viață este vinovată pentru situația prin care trece.

„Voiam să vă zic că eu am găsit vinovata pentru tot ce se întâmplă. Vinovata e mama. Mama e vinovată. Măi, mamă care m-ai făcut și m-ai crescut… De ce te-ai răzgândit tu, eu nu înțeleg. Nu mai voiai să mă faci și până la urma urmei te-ai răzgândit și m-ai făcut, și m-ai adus pe lume, și m-ai crescut, și m-ai trimis între oameni. Ca să ce? Ca să mă stric de tot.

Citeste si:
Gigi Becali, declarații total neașteptate despre situația lui...
Gigi Becali, declarații total...

M-ai și crescut să fiu bună! Nici nu ai știut să mă crești. Auzi, m-ai crescut să fiu bună… unde? Între oameni? Ce să fac cu bunătatea pe lumea asta? Nu mai bine mă lăsai tu în cer? Nu mă mai chinuiam, stăteam cu Dumnezeu, cu îngerașii… cântam, dansam, pluteam pe norișori, activități din astea…”, a zis Theo Rose, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.