Theo Rose a refuzat mai multe contracte de imagine, dar nu și-a lăsat fanii cu semne de întrebare și le-a spus de ce anume a luat decizia de a-i refuza pe unii dintre cei care și-au dorit, de-a lungul timpului, să colaboreze. Au fost momente în care a crezut că nu ar fi corect pentru comunitatea ei să recomande anumite produse care nu doar că nu au ajutat-o, dar în care nu are nici încredere.

Theo Rose a dat din casă totul

Theo Rose nu este doar o artistă de succes de la noi din țară, ci și una cu care tot mai multe brand-uri își doresc să se asocieze. Ei bine, când vine vorba despre contractele de imagine pe care ar trebui să le onoreze, partenera de viață a lui Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, este foarte atentă. Cântăreața a decis să promoveze, pe oricare dintre rețelele sale sociale, doar produse care i se potrivesc și care i-au fost de ajutor, pentru că nu i se pare deloc corect stea lucrurile altfel.

La un moment dat, pentru a fi ințeleasă puțin mai bine, cântăreața a dat și un exemplu legat de produsele pentru creșterea sprâncenelor. Nu crede că ar fi în regulă să promoveze astfel de produse, deoarece ea a avut niște sprâncene frumoase și dese mereu, ba chiar a mai fost nevoită să taie din ele și nu poate minți în fața oamenilor că genul acesta de produse au ajutat-o să le aibă așa. Cel mai probabil, admiratorii ei o apreciază pentru sinceritate.

‘’Dacă am simțit că un contract mă forța să mint, cumva, refuzam. Ca să îți dau un exemplu, o să îți vorbesc despre produse folosite pentru creșterea sprâncenelor. Eu am sprâncenele dese de când eram copil, ba chiar am mai tăiat din ele între timp, pentru că era prea mult. Nu am cum să promovez un produs dedicat creșterii sprâncenelor și să le spun oamenilor că sprâncenele mele arată așa datorită acelui produs. Pentru că nu e corect!’’, a declarat Theo Rose, pentru viva.ro.

Chiar dacă face sume mari de bani și și-ar putea permite orice, inclusiv să meargă într-o vacanță de lux, vedeta nu risipește banii atât de ușor pe cât ar crede unii, ci îi strânge pentru a-și cumpăra o casă, pentru că între timp și-a luat mașina la care visa. De asemenea, a zis clar că nu vrea să strângă toți bani, pentru că sunt făcuți pentru a fi cheltuiți și, cel mai probabil, va veni o vreme în care își va face toate poftele.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

‘’Strâng banii pe care îi câștig și voi vedea ce o să fac cu ei. Îmi doresc o casă acum. Mi-am luat o mașină între timp și am fost și într-o vacanță. Nu sunt nici fixată să țin toți banii la ciorap, pentru că banii sunt făcuți să fie cheltuiți, dar sunt chibzuită’’, a mai zis partenera de viață a lui Damian Anghel, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 August 2022 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.