Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep în mod public, după ce au apărut mai multe zvonuri legate de faptul că au decis să o ia pe drumuri separate. Acesta nu a dat prea multe detalii, dar a dat de înțeles că se vor ocupa avocații de divorț, în ce mai civilizat mod posibil.

Toni Iuruc și Simona Halep divorțează

Simona Halep, cunoscuta tenismenă, s-a căsătorit cu Toni Iuruc în vârstă de 43 de ani, în urmă cu aproximativ un an. Între cei doi soți păreau că lucrurile de merg de minune și nimeni nu ar fi crezut că vor ajunge să se separe, dar viața este una plină de surprize, de data aceasta de unele neplăcute și în cazul lor. Bărbatul a mai fost căsătorit înainte de două ori, iar căsnciiile sale nu au fost unele de durată, dar nimeni nu ar fi zis că va trece prin aceeași situație și în ceea ce o privește pe sportivă.

În urmă cu doar câteva ore, au apărut primele zvonuri legate de divorț, iar internetul a luat-o razna. Multă lume a sperat că nu este decât o informație falsă, dar separarea lor este cât se poate de reală. Toni Iuruc a dat chiar și primele declarații legate de acest subiect sensibil spunând că este singura lui ieșire publică, iar că de restul se vor ocupa avocații lor, în cel mai civilizat mod cu putință. Mai mult de atât, milionarul a ținut să precizeze faptul că decizia aceasta a fost una luată de comun acord.

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat Toni Iuruc, pentru fanatik.ro.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că aceștia ar fi trebuit să facă nunta anul acesta, mai exact în luna noiembrie, iar faptul că nu au mai oferit niciun fel de informație despre marele eveniment i-a pus serios pe gânduri pe fani. Internauții și-au dat cu părerea și despre motivele care cred ei că au dus la divorț și au pus asta pe seama faptulului că stau perioade lungi de timp departe unul de celălalt, având în vedere viețile pe care le au și că, pur și simplu, nu a mai funcționat nimic între aceștia.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

”Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”, a mai zis milionarul, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Septembrie 2022 - 06 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.