A avut loc prima eliminare din cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Concurentul a fost înspăimântat mai ales de miros, ceea ce l-a făcut să ducă proba la bun sfârșit mai încet decât au făcut-o adversarii lui. Timpul mare pe care l-a scos a dus la eliminarea sa, spre surprinderea colegilor care, cel mai probabil, credeau că va ajunge departe în concurs.

Ce concurent a fost eliminat din emisiune

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este una pe care cei de acasă o compară cu Survivor România, dar care este cu mult mai grea decât aceasta. Concurenții sunt supuși unor probe extrem de grele, iar toate situațiile prin care trec le lasă chiar și telespectatorilor un gust amar. Ei bine, show-ul de la Pro TV are și niște reguli clare de la care nimeni nu se abate și care presupun, de asemenea, eliminarea unui concurent în fiecare săptămână. Astfel, în cadrul celei mai recente ediții, cineva dintre ei a plecat acasă.

„Având capul introdus într-o cutie, desigur, nu o cutie simplă, ci una cu surprize. Va trebui să vă folosiți mâinile pentru a deșuruba cele 10 discuri poziționate dreapta-stângă. După, vă întâlniți cu deja celebra steluță pe care va trebui să o deșurubați cu limba.”, au spus cei doi prezentatori înainte de joc.

Finalul ediției i-a adus în față pe Paul Diaconescu, Bia Khalifa și pe Răzvan Botezatu. Cei din urmă s-au descurcat ceva mai bine și deși au avut impresia că vor ceda, au reușit să se descurce și să își mai asigure locul în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” pentru cel puțin o săptămână. Paul Diaconescu nu a avut un noroc atât de mare precum ei și a ajuns astfel să fie eliminat. Acesta a dat greș la final, când a fost nevoit să deșurubeze steluța cu limba, în sens invers.

Bia Khalifa și Răzvan Botezatu s-au întors în tabără drept lideri de echipă, în timp ce colegul lor a fost nevoit să plece, dar nu înainte de a da o serie de declarații despre proba care l-a pus în dificultate și care a dus la eliminarea sa din concurs, deși părea că va fi primul care va termina. Ei bine, acesta a zis clar că mirosul puternic a fost cel care i-a pus capac și care l-a făcut să creadă că îi va ceda inima. De asemenea, s-a speriat de tarantula respectivă și și-a pierdut concentrarea. Nu regretă nimic, pentru că a încercat tot ceea ce s-a putut, doar că a fost prea mult și pentru el, un concurent care a demonstrat timp de câteva zile cât de puternic este.

Citeste si:
Ionuț Iftimoaie, eliminat de la Survivor România. Adevăratul motiv...
Ionuț Iftimoaie, eliminat de...

„Mirosea îngrozitor de tare. E un miros care te și sperie cât de puternic e. Când am văzut tarantula, am avut o mică spaimă. Dar mirosul e ceea ce m-a îngrozit, îmi venea să vărs”, a spus Paul Diaconescu, înainte cu puțin timp de eliminare.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.