Rux și Opulență a trecut prin clipe de coșmar în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, unde concurează alături de mai multe persoane din lumea mondenă care s-au considerat potrivite și destul de curajoase pentru a face față unor provocări precum cele la care sunt supuse în junglă.

Rux și Opulență a trăit un coșmar

Ce-a doua ediție a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” nu a venit la pachet doar cu niște probleme care i-au pus serios în dificultate pe concurenți și care i-au șocat chiar și pe cei din fața micilor ecrane, ci și cu totul felul de probleme. Aceștia au transmis în comentarii faptul că nici măcar nu au putut privi momentele în care concurenții mâncau totul felul de amestecuri greu de digerat și au spus că preferau să se uite la Survivor România; emisiune pe care au zis că o consideră mai interesantă din toate punctele de vedere.

De exemplu, Rux și Opulență a tras sperietura vieții sale, în clipa în care a început o furtună în Republica Dominicană, deoarece un copac a trăsnit chiar lângă ea. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a sperat că nu o să îi cadă nimic în cap, având în vedere condițiile meteorologice din junglă, ceea ce nu s-a întâmplat. De asemenea, vedeta a mai zis că a simțit că ea și cei care au câștigat au fost pedepsiți pentru reușita lor, dar cel mai important este că nu a pățit nimic în urma furtunii respective.

„A tunat foarte puternic și din tunetul ala s-a auzit, așa, o cracă. Cred că a trăsnit într-un copac. Nu știu ce s-a întâmplat, dar, efectiv, m-am speriat. Am zis ‘Mamă, dacă mai îmi cade și aia în cap’. Aveam și orezul în mână, ‘Dacă mai îmi cade și orezul pe jos și rămân și fără orez și cu craca în cap’… Simțeam că suntem pedepsiți că am câștigat”, a declarat Rux și Opulență, în cadrul emisiunii de la Pro TV.

După aceea, Giana Kiriță nu s-a putut abține să facă anumite remarci legate de acest subiect, în stilul lui caracteristic. Concurentul a specificat că acela a fost prețul pe care cei care au câștigat proba și s-au bucurat de premiu au fost nevoiți să îl plătească. Aceștia au savurat toate fructele primite în fața adversarilor, ceea ce i-a enervat la culme pe adversari.

Citeste si:
Carmen Tănase și Vasile Muraru, afectați de moartea lui Alexandru...
Carmen Tănase și Vasile...

„V-am zis eu să nu mâncați pepene cu poftă? Nu cumva, că ați mâncat pepenele ăla roșu în fața noastră cu poftă și dă Bărbosu’ de sus?”, a zis Giani Kiriță.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.