În urmă cu aproximativ patru ani, Florin Busuioc a suferit un infarct în urma căruia ar fi putut să își piardă viața, dar din fericire a scăpat cu bine, fiind mai apoi nevoit să își schimbe stilul de viață. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, acesta a vorbit despre stilul de viață pe care îl avea înainte, dar și despre toate schimbările care au avut loc în viața sa.

Florin Busuioc, declarații la patru ani de la infarct

În urmă cu patru ani, mai exact în anul 2018, Florin Busuioc a avut probleme serioase de sănătate și chiar a suferit un infarct, moment în care cei din jurul lui credeau că își va pierde, ceea ce nu s-a întâmplat, din fericire. Acela a fost momentul în care prezentatorul de la Pro TV a știut în mod cert că trebuie să își schimbe total stilul de viață, pentru a nu mai trece prin astfel de momente dificile atât pentru el, cât și pentru cei dragi.

La vremea respectivă, cea mai bună decizie pe care a luat-o a fost aceea de a dispărea o vreme de pe micile ecrane pentru a se recupera, iar odată cu trecerea timpulului, a adoptat un stil de viață sănătos, a renunțat la țigări, dar și la alcool, deși înainte ajunsese să fumeze aproximativ trei pachete pe zi. În urma acestui infarct, prezentatorul s-a mai confruntat cu încă o problemă care i-ar putea pune în pericol sănătatea și anume kilogramele în plus care îi dau mari bătăi de cap și despre care a vorbit într-unul dintre cele mai recente interviuri pe care l-a acordat.

„Am avut mai multe perioade. Am avut o perioadă în care tot așa, de stres, m-am îngrășat foarte tare, aveam 110 kg. După aceea am slăbit la 98, apoi m-am îngrășat din nou la 104-106 și acum am 106 kg. Și trebuie să slăbesc până la 88, cel mai puțin atât ar trebui, ar trebui să am vreo 80 dacă mă întrebi pe mine, hai și 90 e bine. Dar să slăbești 16 kg e complicat. Trebuie, obligatoriu să ajung la nutriționist. Am o nutriționistă bună. Dacă ați văzut-o pe Greta de la Măruță, care a slăbit 25-30 kg, aș vrea să merg la nutriționista ei, da.”, a declarat Florin Busuioc, pentru impact.ro.

De când a fost pe punctul de a pleca în lumea celor drepți, prezentatorul a început să prețuiască viața mult mai tare și a renunțat la toate lucrurile rele din viața sa. Oboseala a fost și ea cea care și-a pus amprenta asupra sa, pentru că ducea un stil de viață haotic și îi este recunoscător băiatului care i-a făcut resuscitare înainte de venirea medicilor, în clipa în care trupul i-a cedat.

Citeste si:
Tutunul încălzit și rezoluțiile de la început de an
Tutunul încălzit și...

“Fumatul, trei pachete pe zi, cele mai tari țigări de pe piață. Plus oboseala. Aveam atunci, în perioada aia, multe spectacole. Îmi luam concediu de la PRO, plecam peste tot în țară. Și fugeam după spectacol ca să prind știrile de dimineață, mă duceam direct în direct, mai băgam cafele, nesomn, mâncam prostii. A fost bine că m-a prins cu oameni în jur și nu noaptea, în somn. Am avut noroc că un băiat, Bogdan, căruia îi voi mulțumi toată viața, a fost lângă mine și mi-a făcut resuscitare imediat, până să vină medicii, altfel… L-am întrebat: ‘Mă, dar cum ai avut tu prezență de spirit să-mi faci aia?!’. ‘Păi, tatăl meu mi-a murit în brațe, infarct, iar eu n-am știut ce să fac atunci”, a mai zis el pentru sursa citată anterior.

Citeste si:
De ce mor subit tinerii sub 40 de ani. Motivele care duc la infarct...
De ce mor subit tinerii sub...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.