Florin Busuioc a trecut în rolul de invitat în cadrul unei emisiuni, ci nu de prezentator, iar una dintre reacțiile pe care a avut-o i-a lăsat mască pe cei care îi urmăreau. Acesta a avut o reacție nervoasă, în emisiunea prezentatată de Cătălin Măruță și nici măcar soțului Andrei nu i-a venit să creadă ce a putut să spună.

Florin Busuioc nu doar că este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori de meteo din întreaga țară, dar este și foarte sincer, indiferent despre ceea ce ar fi vorba. Partenerul de viață al Andrei l-a invitat în platou, iar la un moment dat, cei doi au vizionat un videoclip despre care el nu s-a putut abține să nu își dea cu părerea.

Florin Busuioc, moment de sinceritate în direct

Ei bine, Florin Busuioc și-a ieșit din minți, în clipa în care Măruță l-a pus să se uite la o filmare care îi avea ca protagoniști pe doi polițiști din Covasna, care au început să vorbească foarte urât cu o femeie. Ea nu făcuse nimic greșit, ci doar traversa strada liniștită, când a primit toate acele cuvinte jignitoare din partea oamenilor legii.

Prezentatorului nu i-a venit să creadă cât de urât i s-a vorbit persoanei respective și le-a adresat polițiștilor o serie de cuvinte dure, chiar în direct.

"Era și mare femeia aia, cum să nu. Am văzut-o în imagini… Nu, că nu vedea polițistul radarul de ea… Cum poți să-ți permiți să fii atât de nesimțit? Cum să fii atât de nesimțit? Cum să vorbești în halul ăsta cu un pieton.. Sunt convins că s-a demarat o anchetă și se vor lua măsuri, pentru că mi se pare absolut aberant un om al legii, un model de moralitate să facă un asemenea lucru.", a mărturisit Florin Busuioc, în cadrul emisiunii La Măruță.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.