S-a aprobat consumul greierilor de casă, iar Dana Budeanu nu s-a putut abține să nu își dea cu părerea despre acest subiect, în timpul unei emisiuni. Creatoarea de modă a fost la fel de sinceră cum este de fiecare dată, conștientă fiind că opinia sa îi va deranja pe mulți dintre cei care o urmăresc, dar nu i-a păsat nici acum de vorbele oamenilor.

Ce părere are Dana Budeanu despre consumul de greieri

Dana Budeanu nu evită să își exprime opinia despre orice subiect de interes pentru cei care o urmăresc încă de pe vremea când posta emisiunea pe YouTube în care comenta aparițiile vedetelor de la tot felul de evenimente fie de la noi din țară, fie din afară, fără să țină cont de faptul că oamenii nu o aveau la suflet și criticau la rândul lor atitudinea sa. În timp ce unii nu au putut fi de acord cu postările sale niciodată, alți au rămas alături de ea, încă o urmăresc și, de asemenea, plătesc abonament pentru a avea acces la aplicația vedetei, unde este încă activă și unde încă postează Verdictul, emisiunea care înainte apărea pe canalul ei de YouTube.

Ei bine, deși nu mai postează pe YouTube, nu înseamnă că nu își mai exprimă părerea despre cele mai interesante subiecte din România și nu numai, prin alte metode. Recent, a fost invitată în cadrul unei emisiunii de la Antena 3 unde a vorbit despre aprobarea consumului greierilor de casă de către UE, fapt cu care nu este deloc de acord.

Dana Budeanu a precizat, încă de la bun început, faptul că i se pare un „cretinism” și, de asemenea, „ un subiect de rostogolit”, pe care îl vor încerca progresiștii care sunt în realitate, după spusele cretoarei de modă, niște oameni care nu se spală și vor să stea în frig. Tot despre ei, vedeta a spus că sunt acei oameni care îi încurajează pe cei din jurul lor să consume insecte, doar pentru că ei au mâncat viermi și li s-au părut buni.

“Mi se pare un cretinism. Ni se dau aşa nişte subiecte de rostogolit, trebuie să fim deschiși. Ăsta este progresismul, știți? Trebuie să fim deschiși acum pentru a mânca insecte şi cai verzi pe pereți. Eu nu cred că se va întâmpla acest lucru. Progresiștii, da. Ăștia care nu se spală, care vor să stea în frig (…)

Citeste si:
4 moduri inteligente prin care poți reduce consumul de energie...
4 moduri inteligente prin...

Tot aia ne încurajează să mâncăm insecte că au mâncat ei viermi şi au fost buni. Continuați. Aşa încet, încet se schimbă lumea. Avem timp. 50-100 de ani mâncați voi viermi, insecte, gândaci şi ne spuneți cum a fost”, a zis Dana Budeanu de la Antena 3.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Septembrie 2022 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.