Mulți dintre cei care stau zilnic cu ochii pe Smiley și pe Gina Pistol, dar mai ales cei care au deja copii, s-au întrebat cum anume își împart cei doi atribuțiile de părinți. Ei bine, prezentatoarea a dat un interviu în care a vorbit despre acest aspect, dar unde a spus și că are momente în care vrea să se izoleze și să își încarce bateriile.

Gina Pistol, despre felul în care ea și Smiley își împart atribuțiile de părinți

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți, acum mai bine de un an, iar de atunci fiecare a încercat să se implice atât de tare cât a putut în creșterea copilului. Deși părea că doar prezentatoarea de la Antena 1 se ocupă de fiica sa, mai ales că așa a dat de înțeles în cadrul podcast-urilor în care a fost invitată, se pare că atât ea, cât și iubitul ei fac sacrificii pentru bine copilului pe care îl au împreună.

Partenera de viață a lui Smiley nu și-a dorit nimic mai tare decât să devină mamă, iar după ce a adus-o pe lume pe Josephine, aceasta și-a dedicat întreaga existență creșterii micuței sale. Nu mai este un secret pentru nimeni că a renunțat o vreme la toate proiectele sale, doar pentru a nu pierde niciun moment important din viața copilului, cum ar fi, de exemplu, primele cuvinte sau primii pași. Vedeta a stat alături de ea tot timpul și chiar și recent a spus că deși are momente în care se simte lipsită de energie, încearcă să își revină de dragul copilului.

„Când ai copil trebuie să ai energie. Nu mai am. Am și eu momentele mele când vreau să mă izolez un pic ca să îmi încarc bateria, dar pentru copil când simți că nu mai poți, tot mai poți un pic”, a declarat vedeta TV, pentru un post de televiziune, conform wowbiz.ro.

Chiar dacă, de cele mai multe ori, fanii au crezut că Smiley nu este la fel de dedicat precum iubita sa în ceea ce privește creșterea copilului lor, se pare că lucrurile nu stau deloc așa și că artistul se implică și își sprijină foarte mult soția, iar când observă că nu mai poate ea, încearcă să îi ia locul, pentru că este conștient de faptul că are și ea nevoie de odihnă. Cu toate acestea, cea mai mare putere pe care o are Gina Pistol este fiica sa, pentru care merge mai departe, oricât de greu i-ar fi.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

”Andrei mă sprijină foarte mult. Adică, când mă vede că nu mai pot îmi ia el locul și așa cumva prin rotație ne odihnim și noi pe rând”, a mai zis partenera de viață a lui Smiley.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.