Smiley a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa, cea în care nu avea deloc bani. I-a fost greu, dar acesta a fost și un motiv pentru care a luptat să ajungă cât mai sus, iar acum își poate permite tot ceea ce îi poftește inima.

Smiley, despre cea mai grea perioadă grea

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Smiley nu a trăit într-o familie de oameni bogați și că pe vremea când era doar un copil nu avea tot ceea ce își dorea. Înainte de a lansa albumul „Oficial îmi merge bine”, partenerul de viață al Ginei Pistol a recunoscut că nu avea bani nici măcar să treacă strada.

De asemenea, a spus că deși aveau piese pe radio și succes, sumele de bani nu intrau în conturile lor așa cum se așteptau oamenii. Acesta a început să facă bani ceva mai târziu, iar acum are casa la care a visat și își permite să își achiziționeze tot ceea ce îi poftește inima. Acesta a vorbit, în cadrul unui interviu despre acest aspect, dar și despre felul în care au luat naștere unele dintre cele mai cunoscute și iubite piese ale sale, de la începutul carierei sale.

„Noi, înainte să facem albumul «Oficial îmi merge bine», nu aveam bani să trecem strada. Piesa «Am bani de dat, am datorii la stat», eu am făcut-o atunci când făceam «Oficial îmi merge bine», care a fost primul meu album solo, și noi aia trăiam. Pe bune, aia cu «crenvurști cu muștar» pe care o zice Alex Velea în «Dincolo de cuvinte» e adevărată, dar asta era într-o zi bună. Noi aveam clipuri la televizor, piese la radio, dar noi nu aveam bani să trecem strada”, a declarat Smiley, conform spynews.ro.

După ce Gina Pistol a fost luată și ea la întrebări legate de căsătorie și a spus clar pentru toată lumea faptul că ei sunt ca și căsătoriți și că așteaptă momentul potrivit pentru a face un asemenea pas, a venit și rândul lui Smiley să răspundă la asemenea întrebări. Cântărețul a spus aceleași lucruri ca și frumoasa lui parteneră de viață, dar cu alte cuvinte. Acesta a dorit să scoată în evidență faptuș că este sunt deja ca o familie, iar căsătoria nu este decât o formalitate pentru ei în momentul de față.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

„Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”,a mai zis vedeta, potrivit aceleiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 August 2022 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.