Mircea Badea a făcut un accident înainte de emisiune, chiar în București, iar mașina acestuia este distrusă. Sincer din fire cu persoanele care îl urmăresc aproape zilnic, acesta a povestit ce i s-a întâmplat încă de la primele ore ale dimineții, chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă și anume „În gura presei”.

Mircea Badea, accident în București

Prima zi de toamnă nu a început prea bine pentru Mircea Badea, care a făcut accident în Capitală, chiar în timp ce se îndrepta către platoul emisiunii pe care o moderează. Din fericire, acesta este în regulă, nu s-a ales nici măcar cu o zgârietură, dar nu a putut spune același lucru și despre mașina sa care a fost distrusă. Ei bine, prezentatorul a spus că și-a făcut un obicei de a ajunge în platou cu puțin timp înainte de a începe emisiunea, pentru a nu pierde aiurea, iar astăzi în timp ce făcea asta, a fost protagonistul unui accident, despre care a vorbit în detaliu.

Impactul a avut loc undeva în zona Aviatorilor, locul unde au loc tot mai multe accidente în ultimii ani din cauza neacordării de prioritate. Ceea ce l-a enervat și mai tare pe Mircea Badea a fost faptul că în spatele său se afla un microbuz cu număr de Ucraina, al cărui șofer nici măcar nu a coborât să vadă ceea ce s-a întâmplat de fapt și li s-a plâns și telespectatorilor.

„Vă povestesc ce mi s-a întâmplat venind la emisiune. Eu vin cu puțin timp înainte să începem emisiunea, că n-am chef să o ard prin incintă degeaba şi a intrat unul în spatele meu. Accident! Deci eram la Statuia Aviatorilor, veneam dinspre 1 Mai și urma să fac stânga către Charles de Gaulle. Deci ocolesc, statuia era în stânga mea, să ocolesc ca să mă duc, și venea dinspre contrasens o mașină.

Am făcut stânga, am pus frână ca să-i dau prioritate de dreapta. Aveam viteză înainte să pun frână 3 kilometri la oră, că îți dai seama mergi un pic cum ieşi de la stop ca să faci stânga.”, a declarat Mircea Badea, în cadrul emisiunii În gura presei.

Așadar, mașina lui Mircea Badea este lovită din toate părțile, dar cu toate acestea nu are nici cea mică intenție de a o schimba, pentru că este mașina la care ține mult și pe care o conduce de foarte mulți ani. Deși își permite să își cumpere o altă mașină, prezentatorul este mulțumit cu cea pe care o deține deja și nu simte nevoia de o alta, chiar dacă acum trebuie reparată, din cauza unei neatenții în trafic al unui șofer de microbuz cu număr de Ucraina, așa cum a fost descris în emisiune.

Citeste si:
Ce trebuie să știi atunci când începi o activitate de ridesharing
Ce trebuie să știi atunci...

”Zic cât de prost să fii, m-am gândit eu. Mă uit în retrovizoare, văd că era un microbuz, zic bun, cât de prost să fii? Ok, mă dau jos să văd ce s-a întâmplat. Mă dau jos, mă uit… mașina mea e o legendă locală aici. Am o mașină foarte, foarte veche pe care nu intenționez să o schimb. E lovită, e înjunghiată, e mecită, e zdrobită, e pe toate părțile. Un fel de tanc, așa, care, mă rog, a trecut prin multe și nici nu intenționez să o schimb. Mă uit în spate, îți dai seama, o nouă lovitură, printre alte 15. Mă uit la microbuz, număr de Ucraina. Mă uit la conducătorul auto, bărbat în niciun caz bătrân. Nici nu s-a dat jos, se uita așa cu atenție și îngrijorare. Ăla plecat mai departe, nici nu s-a dat jos să vadă despre ce e vorba”, a mai zis prezentatorul.

Citeste si:
Cum îți poți face mașina să arate mai bine: 6 îmbunătățiri de adus
Cum îți poți face mașina să...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.