Mircea Badea nu a putut sta deoparte în „scandalul vergeturilor”, așa cum a fost el numit în mediul online, pe care l-a început George Buhnici într-una dintre serile pe care le-a petrecut în cadrul unuia dintre cele mai mari festivaluri de la noi din țară și anume Neversea.

Mircea Badea, dur la adresa lui George Burcea în „scandalul vergeturilor”

George Buhnici a făcut o serie de afirmații dure, în timpul unui interviu pe care l-a acordat în timp ce se afla la mare, la Neversea. Partenerul de viață al Lorenei Buhnici a avut de făcut câteva observații dure la adresa femeilor care nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate, pentru că jurnalistul a menționat că merge la mare, pentru a vedea piele, dar nu orice fel de piele.

Acesta a spus clar că femeile care au vergeturi și celulită ar trebui să investească mai mulți bani în sală, nu în tatuaje, moment în care oamenii au început să o ia razna, iar reacțiile au venit din toate părțile, inclusiv din partea mai multor persoane publice de la noi, care au considerat total nepotrivită afirmația conform căreia este un bărbat norocos pentru faptul că soția lui arată ca o minoră.

Unul dintre cei care nu s-au putut abține și care au făcut afirmații extrem de dure la adresa colegului său de breaslă a fost nimeni altul decât Mircea Badea, care a atras atenția mai ales asupra faptului că este un om în vârstă care a mers la un festival pentru copii. Prezentatorul emisiunii În gura presei a mai precizat că deși are o mașină electrică, telefoane care mai de care și o casă inteligentă, afirmațiile sale au fost total lipsite de inteligență.

„Buhnici, acest tătăiță, era la un festival de copii. (…) Înțeleg că Buhnici are casă inteligentă, mașină electrică, CIP în mână, smartphone-uri, poate simte nevoia de inteligență”, a zis Bircea Badea, potrivit fanatik.ro

Mai mult de atât, Mircea Badea este de părere că nimeni nu ar trebui să fie interesat de părerea lui George Buhnici, deși i s-a dat destul de mare importanță până acum.

Citeste si:
Massif free your wild side
Massif free your wild side

„Eu credeam că Buhnici nu există. Cine e Buhnici?! Pentru mine este nimeni în drum. Cui îi pasă ce a zis Buhnici despre orice?! Dar se pare că unii iau lumină de la Buhnici.

Raportarea corectă era să nu ne intereseze ce spune Buhnici. A spus niște tâmpenii, dar faptul că unii s-au inflamat înseamnă că i-a atins subiectul, adică nu i-a lăsat indiferenți ce a zis el”, a comentat Mircea Badea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2022 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.