Liviu Vârciu a trăit șocul vieții sale, când a primit factura de la gaze și a văzut care este suma pe care trebuie să o scoată din buzunar. Prezentatorul TV a reacționat imediat și a transmis un mesaj legat de ceea ce i s-a întâmplat, dar nu înainte de a suna la compania de gaze și de a cere explicații cu privirile la factura uriașă.

Liviu Vârciu a plătit o factură de 5.500 de lei

Sfârșitul verii nu a venit deloc cu vești bune pentru Liviu Vârciu. Acesta a avut un șoc, în clipa în care a primit factura de la gaze și a citit suma pe care este nevoit să o plătească. Prima dată, a crezut că nu vede bine, iar mai apoi și-a dat seama că este pe bune și nu a stat cu mâinile în sân. A sunat imediat la compania de gaze și a cerut mai multe explicații, crezând că este doar o greșeală, mai ales că el este genul acela de om care oprește gazele și nu face abuz niciodată, nici măcar în sezonul rece.

Astfel, Liviu Vârciu a cerut să poată plăti suma respectivă în câteva rate și nu pe toată odată, pentru că 5.500 de lei sunt totuși mulți bani chiar și pentru el. De asemenea, în mesajul pe care l-a transmis, prezentatorul TV a recunoscut faptul că s-a certat cu persoanele de la compania de gaze cu care a discutat, până a reușit teoretic să le convingă să poată plăti banii respectivi în trei luni, ceea ce ar fi însemnat 1700 de lei pe lună, doar că nu a fost așa de simplu. Mai apoi, a primit acasă un preaviz în care i s-a transmis că i se vor tăia gazele, în care nu plătește integral suma.

Retail jobs

„Am sunat la compania de gaz, de unde iau eu gaz, m-am certat cu toate persoanele de acolo, mi-au zis că asta este situația și că trebuie să plătesc. I-am rugat să îmi eșaloneze banii pe 3 luni, adică să îmi facă o rată de vreo 17 milioane pe lună (n.r.: 1.700 RON), au zis că „da” și acum două zile am primit preaviz că îmi taie gazul dacă nu plătesc toată suma. Adică... foarte de treabă oamenii!”, a declarat Liviu Vârciu, conform spynews.ro.

Liviu Vârciu a făcut în zadar, de-a lungul timpului, economie la gaze, pentru că tot a primit o factură uriașă, cea mai mare dintre cele pe care le-a primit în toată viața sa. Acesta a povestit că este vorba despre o recalculare, dar că și așa tot este mult prea mult, deoarece nu a consumat atât de mult, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să scoată din buzunar o sumă atât de mare. Din nefericire, nu are nimic de făcut în acest sens, ci trebuie să plătească, pentru a nu rămâne fără gaze.

Citeste si:
Gabriela Cristea a primit o factură uriașă la energie electrică:...
Gabriela Cristea a primit o...

„Este cea mai mare factură pe care am primit-o până acum! Este o recalculare, mie recalculările îmi veneau în jur de, să zic, 20 de milioane (n.r.: 2.000 RON), în situația în care eu opresc gazul. Eu opresc gazul din luna martie, hai să zic aprilie, până în octombrie. Și anul acesta mi-au venit gazele pe 3 luni, am plătit 10 milioane (n.r.: 1.000 RON), adică în fiecare lună am plătit 10 milioane și când au făcut recalcularea, au zis ei că am cheltuit 86 de milioane (n.r.: 8.600 RON). Și din 86 de milioane, au mai venit și gazele 55 de milioane”, a mai zis el, potrivit sursei citate.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2022 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.