George Simion a organizat o nuntă de zile mari în comunica Măciuca și așa cum era de așteptat, acesta a rămas cu o grămadă de alimente de la evenimentul respectiv, mâncare pe care a spus pe pagina sa oficială de Facebook cum o va folosi.

George Simion a rămas cu o grămadă de mâncare de la nuntă

Ziua de 27 august a fost una extrem de importantă pentru George Simion și pentru Ilinca Munteanu. Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și au dat o petrecere de zile mari, în comuna Măciuca, unde au luat parte mii de români, care au mers fie să se distreze și să danseze, fie să mănânce și să se bea. Liderul AUR nu s-a uitat la bani, când a venit vorba de una dintre cele mai importante zile din viața sa, așa că a avut grijă ca tone de mâncare să fie disponibile pentru cei care au dorit să li se alăture în ziua unirii destinelor lor.

Accesul la nuntă s-a făcut pe bază de brățară, întocmai ca la un festival, iar în comuna Măciuca din județul Vâlcea au fost așteptate peste 10.000 de persoane. La final, nu au mers atât de mulți oameni, ceea ce înseamnă în mod clar faptul că niște cantități imense de mâncare au rămas neconsumate, dar asta nu a reprezentat o problemă pentru politician. Acesta știe bine ce anume va face cu toate alimentele rămase și a vorbit despre acest aspect pe pagina sa oficială de Facebook.

George Simion a spus clar că toate alimentele care i-au rămas din ziua nunții, inclusiv brânza pe care a luat-o de la Gigi Becali vor ajunge tot la românii care au nevoie de ele. Așadar, mâncarea care a rămas va fi dusă la azile de bătrâni și centre de plasament pentru copii din Vâlcea, dar și în împrejurimi. Ceapă, carne de pui, muștar, morcovi, cartofi, mici, dar și multe alte alimente vor fi donate sărmanilor care sigur se vor bucura de ele.

”Uite, avem și brânză de la nea Gigi, ne-au mai rămas 600 de kilograme. O să ajungă acolo unde le e locul, la români, fiți alături de noi, noi suntem singurii care suntem alături de români”, a spus George Simion, pe Facebook.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2022 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.