Dani Mocanu a fost acuzat de tentativă de omor recent, iar mai apoi a fost arestat la domiciliu. Mai apoi, cunoscutul cântăreț de manele a oferit un interviu în care a vorbit despre această situație complicată, moment în care a zis despre sine că este nevinovat, iar despre fratele său că a acționat în legitimă apărare.

Dani Mocanu a primit acuzații grave

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dani Mocanu și fratele său, Nando, s-au bătut într-o benzinărie, iar după ce oamenii legii au intervenit, ambii au fost acuzați de tentativă de omor și au primit câte o pedeapsă. Cântărețul a fost arestat la domiciliu, iar fratelui a fost arestat preventiv petnru 30 de zile.Manelistul nu poate accepta nici măcar în ruptul capului lucrul acesta, mai ales că susține despre el însuși că de data aceasta chiar nu avut niciun fel de vină.

Având în vedere situația complicată în care el și Nando se află, Dani Mocanu a oferit o serie de declarații cu privire la cele întâmplate în benzinăria cu pricina. Ei bine, el a povestit că i-a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor fără a fi măcar vinovat pentru fapta sa, în cadrul interviului pe care l-a oferit imediat după ce a ieșit din tribunal. Indiferent de ceea ce ar spune, manelistul este arestat la domiciliu și nu poate schimba asta, deși el nu a dorit decât să îi despartă pe cei care se băteau.

Destul de relaxat, la ieșirea din tribunal, Dani Mocanu a mărturisit în fața camerelor de filmat faptul că transmite mulțumiri instanței că a judecat corect, în mod ironic, pentru că mai apoi a zis clar că este nevinovat și că nu a lovit pe nimeni, mai ales că era în control judiciar și ultimul lucru pe care și-l dorea era acela de a încălca legea.

„Mii de mulţumiri instanţei că a judecat corect. (…) Sunt nevinovat! Sunt nevinovat eu, da? Toată lumea a văzut că sunt nevinovat, nu am lovit pe nimeni, am fost doar să-i împac. Eram în control judiciar, nu voiam să încalc legea”, a spus Dani Mocanu, conform Observator.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 August 2022 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.