Showbiz 12 Mai 2022 17:13 de Diana Oprișan
Dani Mocanu nu s-a putut abține să nu facă o postare, imediat după ce autoritățile din Târgoviște au anunțat că un leu umblă liber pe străzile orașului. Cum au reacționat fanii manelistului!

Dani Mocanu, ironic pe Instagram

Autoritățile din Târgoviște au transmis, prin imtermediul unui mesaj RO-ALERT, faptul că un leu se plimbă pe străzile orașului, iar oamenii au fost rugați să evite zona. Mai apoi, s-a dovedit că leul ar fi fost de fapt un câine, motiv pentru care internauții de pretutindeni au făcut tot felul de ironii pe marginea acestui subiect. Nici Dani Mocanu nu s-a putut abține să nu comenteze pe marginea acestui subiect și a postat o imagine pe Instagram spre amuzamentul celor care îl urmăresc. Comunitatea pe care manelistul o are pe Instagram unde este destul de mare și activă, fie că este vorba despre muzica lui sau despre viața privată.

Nu este pentru prima dată când îndrăgitul manelist face haz de necaz de astfel de situații de la noi din țară, el având și probleme cu autoritățile din cauza leului din imagine pe care l-a folosit într-unul dintre videoclipurile sale și care avea o rană, după cum au remarcat chiar internauții. Cei care îl urmăresc pe Instagram au intrat repede în jocul lui și s-au prins care este situația la care face referire și chiar l-au întrebat dacă nu cumva puiul de leu din fotografia postată astăzi este cel despre care au vorbit autoritățile din Târgoviște. Artistul știe cum să le atragă atenția de fiecare dată oamenilor și cum să se bucure de aprecierile lor, iar de data asta a făcut la fel.

„RO ALERT!!!”, a scris Dani Mocanu, în descrierea imaginii pe care a postat-o.


„Viață periculoasă”, "Ăsta e leul scăpat la Târgoviște Dănuțule?! / Să nu te caute Poliția și pentrul leul ăsta / Ești forță, ai bagat boala în Romania cu poza asta / Leii grei într-o singură poză.", i-au transmis fanii de pe Instagram, în secțiunea de comentarii.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Mai 2022 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.