David Popovici a făcut un gest de milioane pentru o familie nevoiașă, acesta spunând clar că ori de câte ori poate ajuta, nu stă niciodată prea mult pe gânduri în acest. Astfel, sportivul a reușit să impresioneze din nou pe toată lumea și să primească o mulțime de cuvinte de laudă din partea unor oameni care poate nici au dat importanță competențeor sale sportive, dar care au fost impresionați de un asemenea gest venit din partea lui.

David Popovici, gest de milioane pentru o familie fără locuință

David Popovici, dublu campion mondial la înot, a dat startul unei campanii umanitare pe contul lui de Instagram, cu scopul de a ajuta o familie care nu are casă. Acesta nu doar că și-a rugat urmăritorii să doneze pentru ca Florentina să își vadă visul de a avea o locuință îndeplinit, dar a făcut chiar el un gest demn de toate aplauzele și anume și-a donat casca și ochelarii pentru o fostă vicecampioană mondială, diagnosticată cu cancer. Casca și ochelarii sunt cele cu care el a concurat la Campionatele Mondiale.

David Popovici nu încetează să își surprindă în mod plăcut admiratorii. Recent, a oferit un interviu în care a fost rugat să vorbească despre el însuși, moment în care a dat dovadă de modestie ieșită din comun, având în vedere că ar fi putut să își laude performanțele în fața camerelor, așa cum mulți alții ar fi făcut în fața lui. Acest lucru l-a ajutat să obțină o simpatie și mai mare din partea oamenilor care îl apreciază pentru tot ceea ce a reușit să facă până la această vârstă.

Legat de cazul femeii pe care își dorește să o ajute să își cumpere o casă, David Popivici a mărturisit că nu stă niciodată pe gânduri, atunci când vine vorba să ajute pe cineva, iar dacă echipamentul lui poate face atât de mult bine, l-a donat cu toată inima. Mesajul pe care l-a postat în mediul online s-a încheiat cu un îndemn către cei care vor să întindă la rândul lor o mână de ajutor.

"Dacă pot ajuta, nu stau niciodată pe gânduri. Iar dacă echipamentul cu care am concurat la Mondiale poate aduce bucurie, siguranţă şi puţin bine, îl donez cu toată inima. Pentru a fi cât mai mulţi cei care ajută un fost sportiv de performanţă aflat într-o situaţie de viaţă dificilă, vă invit pe voi, cei care mă susţineţi şi spuneţi că îmi sunteţi aproape, că în aceste 2 zile să faceţi o donaţie de minim 25 de lei pentru căsuţa Florentinei", a transmis David Popovici, pe contul lui oficial de Instagram.

Citeste si:
David Popovici, locul 4 la Campionatele Europene în bazin scurt. Ce...
David Popovici, locul 4 la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 August 2022 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.