Ozana Barabancea a oferit noi detalii despre starea fiului ei după ce a făcut accident de motor în urma căruia ar fi putut să își piardă viața. Vedeta s-a speriat extrem de tare, în clipa în care și-a văzut fiul într-o asemenea stare, dar a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru ca recuperarea băiatului ei să fie una ușoară.

Ozana Barabancea, detalii despre starea în care se află fiul ei

Ozana Barabancea a purtat o discuție cu Mirela Vaida, în care printre altele a vorbit și despre perioada în care a simțit că îi fuge pământul de sub picioare și anume ziua în care a aflat că fiul ei a avut un accident de mașină, iar că șansele de supraviețuire erau unele extrem de mici. Vedeta și-a amintit că el avea răni de parcă ar fi fost ars și că era bandajat pe aproximativ 70% din corp și că trebuia să meargă la spital în fiecare zi.

În tot acest timp, Ozana Barabancea nu a putut sta departe de fiul ei. Ea alături de fiica sa și de prietena acestuia îi schimbau bandajele și au făcut-o în liniște, fără ca lumea întreagă să știe prin ce trece familia lor. A preferat să țină totul pentru ea, cel ai probabil, nefiind pregătită să răspundă eventualelor întrebări legate de acest moment greu pentru ea, în care a simțit că își va pierde fiul.

„M-am speriat foarte tare, rănile au fost ca și cum era ars, bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital. Am fost paralizată psihic. Fiica mea cu prietena lui îi schimbau bandajele, eu eram cea care se ducea la farmacie, casă, spital, casă. Asta s-a întâmplat recent, nu am vorbit despre asta. E îngrozitor când știi că pățește ceva copilul tău. I-am promis o bătaie, când se face bine”, a declarat Ozana Barabancea, în podcast-ul Mirelei Vaida.

Se pare că accidentul în care fiul ei ar fi putut să își piardă viața nu a avut loc recent, ci pe data de 22 de mai. Au fost câteva luni de coșmar nu doar pentru el, ci și pentru femeia care i-a dat viață. Vedeta și-a făcut griji serioase pentru copilul ei, dar acum este mai liniștită, deoarece acesta s-a recuperat aproape total. De asemenea, ea are grijă ca fiul eu să respecte toate indicațiile medicilor, conștientă că doar așa va fi pe drumul cel bun.

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

”Accidentul a avut loc pe 22 mai. Acum este recuperat, este recuperat aproape total, și oricum merge bine, suntem foarte atenți și respectăm ceea ce ne-a spus medicul. Cu Dumnezeu înainte.”, a declarat Ozana Barabancea, pentru un post TV, conform wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2022 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.