Andra împlinește astăzi 35 de ani, iar cei din familie au fost cei care au avut grijă să o facă să se simtă o persoană specială încă de la primele ore ale dimineții. Tatăl Andrei Măruță, Mihai Alexandru, s-a aflat și el printre cei care i-au transmis gândurile lor frumoase sărbătoritei.

Andra împlinește astăzi vârsta de 36 de ani

Ziua de 23 august este una specială atât pentru Andra, cât și pentru apropiații ei. Vedeta își sărbătorește ziua de naștere și împlinește vârsta de 36 de ani. Nu mai este un secret pentru nimeni nici faptul că este foarte apropiată de familia ei, dar mai ales de tatăl ei care i-a fost un real ajutor, care a sprijinit-o în tot ceea ce și-a dorit să facă de-a lungul vieții și pe care îl respectă enorm.

Ei bine, cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Mihai Alexandru nu s-a putut abține să nu îi transmită un mesaj frumos. Cel mai important lucru pe care și-l dorește pentru artistă este să fie sănătoasă, să fie fericită, pentru ă iubită este deja, mai ales de către părinții ei.

„ÎI urez multă sănătate, fericire și tot ce-și dorește în viață. Și multă iubire de la tata. Și de la mama”, a declarat Mihai Alexandru, pentru fanatik.ro.

Ori de câte ori are ocazia, părintele Andrei vorbește destul de frumos despre toți copiii lui. Despre partenera de viață a lui Cătălin Măruță a povestit că era un copil ascultător, curajos și își amintește cu mare drag de momentele din copilăria artistei, de pe vremea când încă locuia alături de ei la Câmpia Turzii. În plus, crede despre ea că este și a fost mereu o persoană ambițioasă, care și-a dorit mereu să fie mai bună decât cei din jurul ei.

Tot el a zis că nu avea emoții când urca pe scenă, mai ales că era o nouă ocazie pentru ea de demonstra de ce este în stare. Este mândru că fiica lui a reușit să ajungă unde și-a propus și că este una dintre cele mai mari artiste de la noi din țară.

„Andra era un copil ascultător. Era și puțin rebelă. Era un copil curajos, în primul rând, pentru că de altfel a și reușit. Țin minte o scenă. Eram la noi, la Câmpia Turzii și se cânta în oraș… un spectacol. Ea era tot timpul ambițioasă, ea să fie mai bună ca alții. A avut asta în sânge.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Așa, la acest spectacol, a luat microfonul și a venit cu viteză, pe scenă, curajoasă, s-a dus până aproape de capătul scenei. Venea sigură pe ea, cu forță. Noroc că eram eu acolo și i-am zis “Hop! Până aici. E capătul scenei” (râde-n.r.). Andra n-avea emoții, era cu dorință de a arăta ce poate”, a mai zis tatăl cântăreței, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 August 2022 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.