Mama lui Răzvan Ciobanu este îngenunchiată de durere din cauza morții soțului ei, tragedie care s-a întâmplat la doar trei ani după ce și fiul lor a trecut în lumea celor drepți. Elena Ciobanu trece printr-un moment extrem de greu din viața sa și și-a găsit cu greu cuvintele pentru a spune ceea ce a simțit în clipa în care l-a pierdut pe bărbatul visurilor.

Mama lui Răzvan Ciobanu, distrusă din cauza morții soțului

Decesul lui Răzvan Ciobanu de acum trei ani a fost un real șoc atât pentru cei care doar l-au cunoscut sau pentru adevărații lui prieteni, ci și pentru membrii familiei. Cei care au fost foarte afectați de pierderea regretatului designer au fost cei care l-au adus pe lume. Lor le-a fost dificil să își îngroape copilul pe care l-au iubit, pe care l-au educat și pe care l-au crescut așa cum au știut ei mai bine.

Ei bine, aceștia nu și-au revenit după decesul copilului lor, iar problemele de sănătate pe care le-a avut tatăl regretatului Răzvan Ciobanu s-au agravat, iar ultimele luni din viața sa au fost unele care i-au adus sfârșitul sub privirile îndurerate ale apropiaților săi. Mama creatorului de modă este distrusă de durere și nu și-a găsit cuvintele să spună cât de tare a afectat-o tragedia aceasta.

Momentan, femeia nu are prea multe informații despre înmormântarea bărbatului care i-a fost alături ani de zile și pe care l-a iubit sincer. Tatăl regretatului creator de modă se află încă la spital, iar ea nu are nici cea mai mică idee când îl vor putea lua acasă, pentru a-l îngropa așa cum se cuvine.

”De la moartea fiului nostru a pornit totul. Deocamdată e încă în spital, nu știu când va avea loc înmormântarea. Mulțumim pentru condoleanțe, e o mare durere. Acum este cu Răzvănel al nostru”, a declarat mama lui Răzvan Ciobanu, pentru ego.ro.

Din păcate, bărbatul a plecat în lumea celor drepți înainte de a-și îndeplini una dintre cele mai mari dorințe pe care le-a avut și anume acela de a organiza un festival de modă în cinstea fiului ei.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

”Nu ne rămâne decât să ne rugăm să fie bine printre îngeri și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Îl mai visez, dar sunt visele noastre, sunt lucruri intime, pentru noi. Am făcut recent parastas, am făcut tot ce trebuia. Mergem foarte des la București, la cimitir. Pisica lui este la noi, da, ne mai alină suferința și dorul de el. Ne-ar plăcea să organizăm un festival cu numele lui Răzvan, dar nu ne pricepem la lucrurile astea”, spuneau părinții lui Răzvan Ciobanu, potrivit spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.