Oana și Viorel Lis au ajuns la sapă de lemn, iar blondina nu se ascunde și le-a povestit oamenilor care sunt alături de ei, chiar și sufletește în această perioadă grea, prin ce trec ea și partenerul ei de viață. Viața lor s-a schimbat în totalitate, în momentul în care fostul edil al Capitalei a început să aibă probleme de sănătate.

Oana și Viorel Lis au ajuns la sapă de lemn, în ultima vreme

Oana Lis și partenerul ei de viață nu trec prin cea mai bună perioadă a vieții lor, având în vedere faptul că fostul primar al Bucureștiului se află într-o stare de sănătate nu foarte bună și are nevoie în permanență de îngrijiri medicale. Blondina și-a ținut fanii la curent, în tot acest timp, în ceea ce privește modul în care decurge viața lor în ultimele luni, iar recent a povestit, pe pagina sa oficială de Facebook, că a fost nevoită să își vândă verigheta. De ce? Ei bine, pentru că soțul ei are nevoie de un scaun cu rotile, pentru a se putea deplasa.

Recent, a mai făcut o serie de dezvăluiri și a dat de înțeles că au ajuns la capătul puterilor și că starea lui s-a degradat destul de repede și că este un lucru greu pentru un om conștient de tot ceea ce i se întâmplă așa cum este soțul ei. De asemenea, vedeta a zis că și el suferă enorm văzând felul în care a ajuns și că nu își dorește să treacă prin așa ceva, doar că nu are nicio putere de a schimba ceva.

Retail jobs

Oana Lis a fost nevoită să scoată din buzunar sume mari de bani pentru ca fostul edil al Capitalei să primească de departe cele mai bune îngrijiri medicale din partea medicilor, dar și pentru ca ultimele lui zile să nu fie atât de grele. Toate costă, iar acest lucru o sperie, deoarece nu are niciun fel de ajutor. Tratamentul și recuperarea costă și ele enorm și tocmai de aceea a fost nevoită să facă multe sacrificii în acest sens, în speranța că îl va ajuta să se repună pe picioare conștientă fiind că este aproape imposbil având în vedere și vârsta pe care o are.

‘’Viorel nu se mai poate mișca deloc. De trei săptămâni, starea lui s-a degradat rapid și asta este groaznic, mai ales pentru un om conștient. Suferă foarte mult văzându-se în halul ăsta. La azil nu pot să-l duc pentru că nu mă lasă inima și nici el nu își dorește lucrul ăsta. Asta e bătrânețea, boala, e foarte greu. Ieri mi-am amanetat verighetele ca să îi cumpăr cărucior.

Citeste si:
A rămas o grămadă de mâncare de la nunta lui George Simion. Ce va...
A rămas o grămadă de mâncare...

Am cheltuit pe un wc special pentru el 400 de lei, apoi am dat 2.500 de lei pe niște bare de care să se prindă prin casă, iar medicul să se deplaseze la domiciliu ia cam 1.000 de lei. Când îl scot din bloc, trebuie să îl scot cu 3 oameni, evident, nu pe degeaba. Recuperarea costă, tratamentul costă! Sunt cheltuieli enorme și n-am niciun ajutor!’’, a declarat Oana Lis pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 August 2022 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.