Simona Halep și Toni Iuruc sunt pregătiți pentru a mai face un pas important în viețile lor și anume să se căsătorească. Aceștia nu doar că sunt gata pentru ceea ce va urma, dar au stabilit și data nunții urmând să pună la cale și ultimele detalii pentru marele eveniment. De asemenea, Mihai Albu se implică așa cum poate el mai bine, vrea să o ajute pe tenismenă și i-a oferit câteva sfaturi.

Simona Halep și Toni Iuruc fac nunta anul acesta

Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o poveste de dragoste la care unii doar visează și chiar dacă de foarte multe ori oamenii au criticat diferența de vârstă dintre ei, acestora nu le-a păsat și au continuat să își vadă de viața lor și să se bucure de fiecare moment. În momentul de față, cei doi se pregătessc pentru una dintre cele mai frumoase zile din viața lor și anume cea în care își vor jura iubire în fața lui Dumnezeu.

Ei bine, ei au stabilit chiar și data nunții care acum nu mai este un secret pentru nimeni. Cei doi vor face petrecerea din ziua nunții la Casino Sinaia, unde vor fi prezente undeva în jur de 300 de persoane, pe data de 13 noiembrie. Cel mai probabil, Simona Halep s-a gândit deja care sunt rochiile pe care le va purta în ziua cea mare, iar Mihai Albu a avut câteva sfaturi pentru ea în ceea ce privește alegerea pantofilor.

Jucătoarea de tenis a fost sfătuită de Mihai Albu, având în vedere că este o persoană cu foarte mult bun gust și care alege ținute care o reprezintă, să țină cont de faptul că partenerul ei de viață este un bărbat foarte înalt. Având în vedere acest aspect, i-a zis că ar putea să poarte orice fel de toc, iar dacă va alege să poarte o rochie de mireasă cu mâneci lungi, va trebui să aleagă pantofi, iar dacă va purta una fără mâneci, ar fi ideal să poarte o pereche de sandale,

‘’Am văzut că Simona Halep are foarte mult bun gust, alege mereu ținute care o reprezintă. E mică de statură, dar are o siluetă foarte bine proporționată. Soțul ei este foarte înalt, așa că poate purta ce toc dorește, cât de înalt vrea, este loc. Dacă va avea o rochie de mireasă cu mâneci lungi, va trebui să poarte pantofi, dacă are o rochie fără mâneci ideal ar fi o pereche de sandale.

Citeste si:
Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la notar. Primele declarații...
Simona Halep și Toni Iuruc au...

În privința înălțimii tocurilor, am văzut că e curajoasă, poartă, în general, cu multă vervă și tocuri înalte. Însă, la nuntă va trebui să și danseze, iar dansul machedonesc ține foarte mult. Ar putea purta pantofi cu toc de 9 cm și un pic mai gros, căci trebuie să se simtă confortabil și să ducă o nuntă întreagă, toată noaptea. Sau, dacă are două ținute de petrecere, ar putea alege un toc foarte înalt, de peste 10 cm, iar mai apoi, după miezul nopții, să încalțe un toc mai comod, de 7-8 cm”, a declarat Mihai Albu pentru ego.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 August 2022 - 06 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.