Nikita, cunoscută drept „fată de cartier” sau „Bătăușa din Piața Romană”, este în comă la spital. Personaj principal în multe emisiuni de scandal în anii 2000, pe când a devenit cunoscută în urma mai multor divergențe pe care le-a avut cu persoane cunoscute din țara noastră, Nikitei și-a schimbat viața radical în ultimii ani. S-a mutat din România în Spania, pentru a reuși să-și întrețină copiii, iar de atunci despre ea nu multe s-au mai auzit. Recent, fetele sale au făcut un anunț îngrozitor despre fosta vedetă.

Nikita este în comă la spital

Conform celor mai recente informații despre Nikita, aceasta s-ar afla într-o stare critică de sănătate și este pe patul de moarte, în comă. Anunțul a fost făcut de fetele sale, pe rețelele de socializare. Ele au cerut ajutorul internauților.

Nikita ar fi în comă din data de 31 iulie. Fiicele „fetei de cartier” nu au răspuns solicitărilor jurnaliștilor de la SpyNews și nu au oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a mamei lor.

Rămâne de văzut dacă vestea este reală sau dacă Nikitei i s-au spart conturile de pe rețelele de socializare, iar știrea este o glumă nesărată.

„Mama e în comă de duminică. Noi, Cristina și Vanessa, vă rugăm să vă rugați să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook deținută de Nikita.

Cine este Nikita

Nikita, pe numele adevărat Mihaela Ispas, cunoscută ca „Bătăușa din Piața Romană” (București), a devenit celebră în anii 2000 după numeroasele scandaluri în care a fost implicată. Atunci, se știa că „fata de cartier” intervenea cu forța în caz de conflict și nu se ferea să se impună cu agresiune în fața vocilor care o contrazic.

Aceasta a avut o copilărie dureroasă, care i-a marcat viața. Conform declarațiilor Nikitei, părinții ei, Constantina și Daniel, au murit la cutremurul din 4 martie 1977. În acel moment, copila se afla în vizită la bunici, care au ales să nu-i dezvăluie moartea părinților și au dat-o spre adopție. Noii părinți, de etnie romă, au maltratat-o de-a lungul anilor în care a locuit cu ei.

Citeste si:
Mesajul divinității pentru tine în acest an, în funcție de luna în...
Mesajul divinității pentru...

La vârsta de 15 ani, tânăra a luat o supradoză de medicamente și a fost salvată de o prietenă și transportată la Spitalul de Urgență Florească, unde a fost internată vreme de trei zile, după care a fugit din unitatea medicală. Ea a urmat învățământul la Școala 171 din București. Acolo și-a câștigat o reputație de bătăușă.

Calvarul s-a terminat când Nikita a decis să fugă de acasă. S-a căsătorit, iar relația cu soțul său a fost publică, scandalurile dintre ei ajungând subiect de discuție în emisiunea „Un Show Păcătos”, moderată de Dan Capatos la Antena 1. În primăvara anului 2022, s-a aflat că Nikita s-a mutat definitiv în Spania, unde s-a angajat la o primărie.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 August 2022 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.