Jador ar putea rămâne fără numele de scenă și asta doar din cauza faptului că îndrăgitul cântăreț de manele trebuie să îi achite 100.000 de euro lui DeSanto, care până acum aproape doi ani îi era bun prieten, dar care a rupt orice fel de legătură. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artistul și-a dobândit numele de scenă de la acel producător, dar nu mulți știu faptul că artistul nu a plătit pentru numele de scenă și nici faptul că acum i se cere o sumă uriașă pentru a-l putea păstra și folosi în continuare.

Jador și-ar putea pierde numele de scena

Remus Ionuț Dumitrache, pe numele lui de scenă Jador, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, iar mulți nu au nici cea mai vagă idee care este numele său real. Manelistul ar putea, însă, rămâne fără numele care l-a consacrat, dacă nu îi achită celui care și-a pus amprenta asupra sa și i-a dat numele de scenă uriașa sumă de 100.000 de euro. Cel căruia îi datorează manelistul acești bani este nimeni altul decât DeSanto, care nu l-a ajutat doar pe plan profesional, ci i-a fost și un prieten foarte bun.

Fostul concurent de la Survivor și producătorul au decis să întrerupă orice fel de legătură și tocmai din acest motiv, DeSanto a preferat să îi ceară lui Jador o sumă de bani pentru a-și putea păstra numele. Nu este pentru prima dată când cei doi au discuții pe marginea acestui subiect, dar se pare că de data aceasta lucrurile sunt mult mai serioase, iar Jador se vede nevoit să achite cei 100.000 de euro producătorului în care a avut mare încredere și care i-a fost de un real ajutor la începuturile sale.

Ei bine, numele de scenă deținut de Remus Ionuț Dumitrache a fost înregistrat la OSIM de către Ovidiu DeSanto, care pe lângă producător și prieten, a mai fost și impresarul cântărețului de manele. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și dacă Jador va scoate banii respectivi din buzunar, pentru a-și putea folosi numele, dar cert este că fostul lui impresar a reuzat să ofere prea multe detalii despre acest subiect, crezând că este mult devreme pentru astfel de declararații.

„Da! Momentan cred că e prematur să vorbesc de treaba asta. Nu vreau să vorbesc de treaba asta acum, că e prea devreme. Nu vreau să stric ceva, că eu am construit… ceva”, a declarat DeSanto, pentru cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 August 2022 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.