Theo Rose nu a putut trece atât de ușor cu vederea faptul că a primit o serie de acuzații dure și mesaje urâte din partea oamenilor care până acum câteva zile o iubeau pentru muzica ei. Vedeta s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, iar mai apoi a decis să formeze un cuplu cu Anghel Damian, motiv pentru care oamenii care stau cu ochii pe ea încă de la începutul carierei sale nu a fost foarte încântați. Aceștia și-au exprimat nemulțumirea în mediul online, iar cântăreața a venit cu un răspuns.

Theo Rose răspunde acuzațiilor fanilor

Theo Rose era una dintre puținele artiste de la noi din țară pe care oamenii o apreciau și care nu a avut aproape deloc hate. Pentru multă lume conta doar muzica ei, dar de când și-a făcut publică relația cu Anghel Damian, lucrurile au luat o altă întorsătură și în cazul ei. Cântăreața a fost surprinsă de paparazzi în brațele noului ei partener de viață, regizorul serialului Clanul, înainte ca ea să le povestească fanilor că nu mai este împreună cu Alex Leonte, bărbatul alături de care trăia de mai bine de cinci ani și care i-a fost un real sprijin, când avea cea mai mare nevoie de el.

Având în vedere situația, mulți au fost de părere că artista l-a înșelat pe fostul ei iubit, iar un val de critici imens a început să vină la adresa ei. Nu doar prin mesaje private și-au exprimat oamenii nemulțumirea în ceea ce privește noul ei iubit, ci și pe rețelele sociale, unde au făcut tot felul de comentarii acide pe care frumoasa artistă chiar nu le-a putut ignora.

Primind o mulțime de mesaje dure cu care, în mod evident, nu era obișnuită, Theo Rose a venit și cu un răspuns pentru cei care nu se pot bucura pentru fericirea sa și pentru cei care nu au reușit să înțeleagă faptul că ea și Alex Leonte s-au despărțit de ceva vreme, doar că au preferat să nu discute încă despre acest subiect, fiindcă au crezut că nu a venit momentul potrivit. Ei bine, ea a zis că vede tot ceea ce se întâmplă și nu ignoră nimic, așa cum poate ar crede unii, ba chiar a afirmat și că Dumnezeu știe mai bine de ce s-au întâmplat lucrurile așa și că timpul este celcare va decide scopul acestei situații.

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă! Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa înseamnă că știe el mai bine de ce și că așa va fi mai bine. Ne va arăta timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări, nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus și n-am mâncat rahat. Ce să zic!

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Ca să termin într-o notă pozitivă, v-am zis așa ca să mai știți ce gândesc, că toată lumea zice acum ce gândește. E belea mare ce se întâmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărți lumea. La final, toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia e. Nu a murit nimeni din așa ceva, vă zic, o să fie bine!”, a povestit Theo Rose, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 August 2022 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.