Theo Rose, acuzată că s-a cuplat cu Anghel Damian pentru a obține rolul din Clanul, dar cu puțin timp înainte ca relația lor să fie știută de toată lumea, regizorul a dat câteva declarații despre rolul primit de artistă în serialul Clanul. A fost ceva cu totul și cu totul nou pentru ea, dar se pare că s-a descurcat de minune și a demonstrat că ste o persoană talentată și din acest punct de vedere.

Theo Rose, acuzații dure din partea fanilor

Cel mai nou cuplu din lumea mondenă este format din Theo Rose și regizorul serialului Clanul, Anghel Damian. Pentru mulți dintre cei care o urmăresc și o apreciază pe artistă încă de la începutul carierei sale a fost un șoc faptul că s-a despărțit de nepotul lui Nea Mărin alături de care trăia în aceeași casă și cu care era împreună de mai bine de cinci ani. Unii nu s-au putut abține și i-au transmis cântăreței faptul că i s-a urcat celebritatea la cap și că aveau mai multe pretenții de la ea.

Înainte ca relația lor să fie publică, mai exact înainte ca imaginile în care se sărutau de mama focului să ajungă virale, regizorul a dat o serie de declarație despre rolul pe care l-a primit frumoasa artistă în noul serial care se numește Clanul și despre care lumea nu avea prea multe informații la vremea respectivă. Ei bine, acesta a dat de înțeles că ea nu a fost aleasă datorită faptului că este o artistă foarte cunoscută în România, ci pentru că este singura persoană pe care a considerat-o potrivită pentru a interpreta personajul respectiv.

În plus, noul iubit al lui Theo Rose a spus că artista a fost o surpriză foarte mare chiar și pentru el, deoarece nu se aștepta să fie atât de bună în ceea ce privește actoria și mai este de părere și că ea le întrece pe multe dintre actrițele din serial care sunt specializate în domeniu și părea în același timp mândru de ea.

Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectivă publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei”, a declarat iubitul lui Theo Rose, pentru ego.ro.

Citeste si:
Jojo, în lacrimi în mediul online. Ce declarații a făcut despre...
Jojo, în lacrimi în mediul...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2022 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.